Naomi Campbell lábai még mindig világbajnokok

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
modell divatbemutató szépség Naomi Cambell láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naomi Campbell nem hagyja, hogy elfeledkezzen róla a sajtó, mindig talál alkalmat arra, hogy szép idomaival büszkélkedhessen.

45 éves a világ egyik leghíresebb szupermodellje, de nem csak hogy simán letagadhat 15 évet, de bikiniben is nagyon jól fest! Nem volt kétséges, hogy a milánói Fashion Week díszívendége a párductestű modell legyen. Naomi a show alatt az első sorban ült és egy combig felsliccelt, testhez simuló narancssárga ruhát viselt.

Naomi Campbell Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A modellről és a még mindig (férfi)vadító lábairól készült legfrissebb képeket ITT láthatod.

Még mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--Ejha! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet http://www.life.hu/trend/20150707-naomi-campbell-szupermodell-siman-letagadhatna-15-evet.htmlA párductestű szupermodellen nem fog az idő! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet. TrendOrigoKi a dögösebb: Naomi Campbell vagy Jennifer Lopez?http://www.life.hu/trend/20141217-naomi-campbell-szupermodell-vagy-jennifer-lopez-enekesno-a-dogosebb-szavazas.htmlLevetkőzött a két legszexisebb negyvenes híresnő, akiknek nem csupán a testét irigyelhetik a huszonévesek.TrendOrigoÍgy lett világbajnoki trófea Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20140714-naomi-campbell-vilagbajnoki-trofea-lett.htmlA szupermodell talpig aranyba burkolta magát a focivébé alkalmából.TrendOrigoLondon Naomi Campbell-lel, Las Vegas Jennifer Lopezzel vágott vissza Cannes-nakhttp://www.life.hu/trend/20140519-naomi-campbell-szupermodell-a-tv-bafta-2014-es-jennifer-lopez-a-billboard-awards-dijatadon.htmlMájus 14-e óta nehéz levenni a szemünket a cannes-i vörös szőnyegről, pedig május 18-án két olyan díjátadóra is sor került, amelyen a sztárok mintha arra törekedtek volna, hogy csak rájuk figyeljünk.Trend--Összeállt a két fekete párduc: Naomi Campbell és Jourdan Dunn együtt kampányolnakhttp://www.life.hu/trend/20141215-naomi-campbell-es-jourdan-dunn-modellek-egyutt-a-burberry-legujabb-kampanyaban.htmlA két brit modell lett a Burberry 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának arca.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.