Így simogatja magát Palvin Barbi – Forró videó!

modell dögös videó Palvin Barbi simogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A L'Officiel nevű francia divatmagazin szingapúri kiadásának októberi számában Palvin Barbi lesz a címlapon. A fotózás mellé még egy dögös videót is készítettek a sztárról.

A promóciós videó elég forróra sikerült a szexin csücsörítő magyar szupermodell egy New York-i háztetőn simogatja magát és pillant néha kéjesen a kamerába. Barbi ráadásul elképesztően dögösen fest – most egyáltalán nem láttuk kislányosnak, hanem egy igazi dívának.

Hoppá! Palvin Barbara világhírű színészt csókolgat - fotó!

A magyar modell a Törtetők egyik sztárjával fotózkodott a minap, amit rögtön meg is osztott rajongóival a hivatalos Instagram-oldalán. Nézd meg a képet itt!
Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20151001-divat-es-trend-poncso-irha-oversize-oszi-napokra.htmlKellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül! Trend--Lily Donaldson mellbimbói tették emlékezetessé a Balmain divatshow-thttp://www.life.hu/trend/20151002-lily-donaldson-modell-mellbimboi-a-balmain-divatshowjan-a-parizsi-divatheten.htmlA divatmárka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing gondoskodott róla, hogy még sokáig emlegessék a párizsi divathéten bemutatott kollekcióját. Trend--Plasztikbábuvá változott az egykor bájos Catherine Deneuvehttp://www.life.hu/trend/20151002-catherine-deneuve-szineszno-plasztikszornyetegge-valtozott.htmlGyanúsan nyílt tekintettel tette tiszteletét a francia díva a hamburgi filmfesztivál egyik premierjén. Trend--Horváth Éva igéző szemeitől elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/trend/20151002-horvat-eva-modell-igezo-szemeitol-elallt-a-lelegzetunk.htmlA modell kéklő szempárral és szexi dekoltázzsal rukkolt elő, ezen a hűvös, ám napsütötte péntek reggelen. Trend--100 év esküvői ruhadivatja 3 percbe sűrítve - Elképesztő videó!http://www.life.hu/trend/20151002-szaz-ev-eskuvoi-divatjarol-keszult-egy-lenyugozo-video.htmlLenyűgöző videót készített egy szalon az esküvői ruhák divatjáról 1915-től egészen napjainkig. Trend--Gyönyörű menyasszony volt Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/trend/20151001-bar-refaeli-modell-gyonyoru-menyasszonyi-ruhaban-eskudott.htmlLeo exbarátnője képmegosztó oldalán avatta be követőit esküvőjének egyik kis részletébe. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.