Kármán Dalma bikiniben tarolt a a tajvani világversenyen

szexi Miss International 2014 Kármán Dalma bikini tökéletes alak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es Miss International Hungary királynője, a tajvani Face of Beauty világverseny bikinis megmérettetésén második helyezést ért el. 

Kármán Dalmának a távoli országban napról napra bizonyítania kell, a fürdőruhás körhöz érve azonban egyértelműen lenyűgözte a zsűrit, a szépségkirálynő tökéletes alakja ugyanis az egyszerű bikiniben is tündökölt.

Forrás: Facebook/Kármán Dalma

„Második helyezett lettem a Face of Beauty Miss Bikini alversenyén! Nagyon köszönöm az edzőmnek, Török Krisztiánnak, hogy hitt bennem és akkor is tartotta bennem a lelket, amikor már feladtam az edzést! Köszönöm Gigor Sanyinak, hogy az ő szuper edzésein is részt vehettem és végül a szerelmemnek, hogy végig mellettem állt és segítette a felkészülésemet! Rengeteg munka áll e mögött és úgy gondolom, hogy sosem leszek megelégedve magammal, de most úgy érzem, kifizetődött az a sok munka és erőfeszítés, amit beletettem!" – újságolta Dalma a közösségi oldalán.

Életveszélyes produkció a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-eletveszelyes-produkcio-a-hungarys-got-talentben-juni-emese-akrobatikus-mutatvanya-kozben-nem.htmlA 24 éves Juni Emese egy különleges, akrobatikus számmal vág neki a szombaton startoló Hungary's Got Talentnek. TV + Sztárok--Törőcsik Mari: "A férjem ugyanazon az ágyon halt meg, ahol én feküdtem"http://www.life.hu/sztarok/20151007-torocsik-mari-elarulta-hogy-ferje-maar-gyula-ugyanazon-az-agyon-halt-meg-ahol-o-fekudt.htmlLassan két éve, hogy meghalt Törőcsik Mari férje, Maár Gyula filmrendező. A klinikai halál állapotából egyszer már visszajött Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő bár megfogadta, hogy nem beszél élete szerelméről, most mégis kivételt tett. Megható és szívhez szóló gondolatok következnek Törőcsik Mari imádott férjéről. TV + SztárokOrigoVarnus Xavér nagyon kiborult - Elhagyja a Heti Hetesthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-varnus-xaver-orgonamuvesz-elhagyaj-az-rtl-klub-musorat-a-heti-hetest.htmlAz orgonaművész közösségi oldalán vallott az okokról, melyek miatt elhagyja a Heti Hetes csapatát. Elmondása szerint számára vállalhatatlan szereplőkkel ugyanis a jövőben nem hajlandó együtt szerepelni. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi mentette meg Pataky Attilát Jimmy-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-lagzi-lajcsi-mentette-meg-pataky-attilat-jimmytol.htmlZenészvilágban közismert sztori: Lagzi Lajcsinak köszönhető, hogy Zámbó Jimmy és Pataky Attila nem tett kárt egymásban a miskolci Dáridó-turnén. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián megidézte édesapja, Jimmy szelleméthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-zambo-krisztianek-megideztek-apja-zambo-jimmy-szellemet.htmlAz énekes Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, ahol egy olyan úriember próbálkozott meg megidézni Jimmy szellemét, aki a tengerentúlon tanulta a tudományát.TV + Sztárok--Ada 33 éves lett – a műsorvezető szíves lufival pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151007-ada-pinter-adrienn-az-rtl-klub-musorvezetoje-30-eves-lett-es-egy-hatalmas-rozsaszin-szivlufival.htmlAz RTL Klub sztárja közösség oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen egy hatalmas szívlufival látható – vajon kitől kapta a romantikus ajándékot? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.