A 127 kilós modell bevállalta! Nem szégyelli a testét Tess Holliday

Forrás: Diana Gomez / Marie Claire -
Marie Claire fashion week kövér modell Tess Holiday elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess Holliday-t korábban sokan bántották extrém méretei miatt, ami miatt sokszor magányosnak és értéktelennek érezte magát. Ennek azonban vége, a 127 kilós plus-size modell elfogadta magát, testi adottságait, és nem fél megmutatni bájait. 

Tessnek gyerekkorában nem volt sok barátja, sokszor érezte magát egyedül a vilában és egyetlen örömforrása az evés marad. Nem véletlen hát, hogy a hatalmas mennyiségű kalóriabevitelnek meg lett az eredményére, mára összesen 127 kilógrammot nyom.

Forrás: Diana Gomez / Marie Claire

A plus-size modellként dolgozó lány - habár régen nem így volt - ma már bátran vállalja testét, nem szégyelli megmutatni magát, akár az egyik legnagyobb angol női magazinban sem. Legújabb fotósorozatával arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy a kövér emberek is emberek, ugyanúgy vannak érzéseik, és attól, hogy valakin van néhány kiló felesleg, attól még lehet szép.

Forrás: Diana Gomez / Marie Claire

„Az emberek úgy gondolják, hogy undorítóak vagyunk. Rögtön azt hiszik, hogy lusták vagyunk, miközben én állandóan dolgozom és szinte folyamatosan talpon vagyok. De a fotózás közben teljesen magabiztossá váltam. Még ezt a szűk ruhát is felvettem, pedig nem éppen lapos a hasam. Én is normális ember vagyok, de mások ezt nem veszik észre, úgy kezelnek, mintha nem lennének érzéseim.” – mondtaTess a Lorraine Show-ban.

Úgy tűnik, a világ is kezd megbarátkozni a nagyra nőtt idomokkal: idén januárban a 30 éves lányt választották meg a világ legsúlyosabb modelljének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.