Jennifer dögösebb, mint Angelina? Hát persze! Heti stílusmustra

fashion week Jennifer Lawrence Elizabeth Banks öltözködés mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban dúskáltunk a premierekben: Az éhezők viadala utolsó részének sztárjai nagyon kitettek magukért, és ilyenkor mindig rájövünk, mennyire imádjuk Jennifer Lawrence stílusát. A fiatal sztárnak persze kihívója is akadt bőven - mutatjuk is, kik voltak ők!

Hiányoztál, Jennifer!

A színésznő neve lassan egybeforr a Christian Dior márkával, a londoni premierjére is ilyen kreációt választott. Ha szemből még nem is tűnik izgalmasnak a ruha, nézd csak meg oldalról! Berlinben is Diorban tündökölt a világsztár: a ruhát imádtuk, de a szín kicsit talán öregítette a fiatal filmcsillagot.

Forrás: AFP

Melyik ruha tetszett jobban?

Elizabeth Banks is belehúzott

Az éhezők viadala-filmek másik legjobban öltözött sztárja kétségkívül Elizabeth Banks, aki kifejezetten kedveli az extravagáns holmikat. A Razan Alazzouni kabátruha-nadrág szettje egyszerűen zseniális volt, Elie Saab tervezőért pedig odáig vagyunk, így a tündérkirálylányos estélyi is belopta magát a szívünkbe.

Forrás: AFP

Melyik szett a nyerő?

Itt a piros, hol a piros

A piros a hét egyik kedvenc színe lett, ez nem vitás. Emily Blunt egyszerű, piros estélyije maga a tökély, és azt is megállapítottuk, hogy Dakota Johnsont sem láttuk még ilyen szép sminkben. Ennyit tesz egy jó piros rúzs? Úgy tűnik, igen! Riley Keough sem tiszta feketében pózolt a vörös szőnyegen - ő egy piros topánnal dobta fel a kissé komor ruhakölteményét.

Forrás: Northfoto

Ki volt a legszebb?

Pántok nélkül

Angelina Jolie is régen látott filmcsillag a vörös szőnyegen, ám be kell valljuk, most valahogy nem nyűgözött le bennünket. Tőle mondjuk nem várunk színes holmikat, a feketét már nagyon megszoktuk tőle, így a krémszínű kreációval könnyebben megbékéltünk. Szerintetek jól állnak Angie-nek a pánt nélküli darabok?

Forrás: AFP, Northfoto

Angelina melyik szettje a szebb?

A hónap színe: a fáradt tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20151105-divat-es-trend-a-honap-szine-a-faradt-tengerzold.htmlHa egész nyáron rajongsz a türkizért, a halvány mentáért, és ősszel sem akarsz behódolni a fekete és a bordó uralmának, akkor idén viselj fáradt tengerzöldet! A világhírű tervezők szerint is ez az őszi-téli szezon egyik legmenőbb színe, és szerintünk is - máris mutatjuk, hogyan viseld! TrendOrigoKim Kardashian önmagának öltözött, de lássuk a többieket!http://www.life.hu/trend/20151101-kim-kardashian-jelmeze-halloweenkor.htmlIdén nálunk ismét Heidi Klum jelmeze viszi a prímet, de lássuk, hogyan alakult át a többi világsztár. TrendOrigoA pocakos Kim Kardashian végre nem villantott - ruhamustra az InStyle Awards gálánhttp://www.life.hu/trend/20151027-a-pocakos-kim-kardashian-vegre-nem-villantott-ruhamustra-az-instyle-awards-galan.htmlHétfő este a legnagyobb sztárok jelentek meg az InStyle Awards gálán - lássuk, ki miben kápráztatta el a nagyközönséget! Trend--Álomkékben premierezett Katalin hercegnő - sztárparádé az új Bond-film világpremierjénhttp://www.life.hu/trend/20151027-james-bond-vilagpremier-ott-volt-katalin-hercegno-monica-bellucci.htmlIgazi sztárparádé volt a legújabb James Bond-film, a Spectre londoni világpremierjén - természetesen az angol hercegi pár is ott volt a nagy eseményen. Trend--Katalin hercegnő triplázott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151023-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katalin-hercegno-katie-holmes.htmlA héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPMiért hord Hollywoodban mindenki virágmintát? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151030-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-jessica-biel.htmlA héten egymást érték a vörös szőnyeges események: az amfAR-gálán a dögös fekete szettek hódítottak, az MTV EMA díjátadón Iszak Eszti is tündökölt, de láttuk végre Kim Kardashiant is csodás kismamaruhában. Ám itt nem állt meg az élet, volt még sztárparádé bőven - íme, a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.