Egy héten át csak őszinte képeket tett közzé magáról a fotómodell – Ez történt utána

terápia kép fotó bajuszgyanta őszinteség fotómodell blogger pszichológia valóság életmód Instagram beöntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezer követőt veszített Instagramon Stina Sanders fotómodell, aki egy kísérlet részeként kizárólag realista fotókat posztolt.

Hiába akadt ki az egész világ előtt az Instagram-sztár, Essena O'Neill a közösségi média hazugságai és álszentsége miatt, a jelek szerint az emberek továbbra sincsenek felkészülve a valóságra.

Stina Sanders bajuszgyanta közben Forrás: Instagram/Stina Sanders

A Londonban élő Stina Sanders fotómodell és életmódblogger nagyjából 5 ezer követőt veszített, miután egy kísérlet részeként egy héten át csak olyan képeket osztott meg magáról Instagram oldalán, amelyek csak és kizárólag a valóságot tükrözték: a lány bajuszgyantázásról, beöntésről és pszichológiai terápiáról tudósított követőinek.

Stina beöntés előtt Forrás: Instagram/Stina Sanders
Meztelenre vetkőztek a világ leggyönyörűbb modelljeihttp://www.life.hu/intim/20151118-meztelenre-vetkoztek-a-victorias-secret-leggyonyorubb-modelljei.htmlSemmi körítés, csak a színtiszta szépség: egy szál semmiben fotózták a Victoria's Secret legdögösebb angyalait.IntimOrigoDIY blogger ajánlott arcpakolást: többeknek leégett a bőrehttp://www.life.hu/trend/20151107-diy-blogger-marie-lopez-ajanlott-csokolades-fahejas-arcpakolast-tobbeknek-leegett-a-bore.htmlMarie Lopez francia diy blogger, 2 millió követővel. Ezután a lépés után azonban biztosan megcsappan majd a követő tábora.TrendThinkstockNem adja fel modellálmait a titokzatos bőrbetegséggel küzdő kislányhttp://www.life.hu/drlife/20151119-april-star-instagram-modell-vitiligo-borbetegseggel-kuzd.htmlA 10 éves April Star már saját Instagram-oldallal rendelkezik, ahol a természetes szépséget hirdeti. Dr. LifeOrigoTanulj tőlük! Szuper őszi szettek világhírű divatbloggerektőlhttp://www.life.hu/trend/20151026-divat-es-trend-szuper-oszi-szettek-vilaghiru-divatbloggerektol.htmlŐsz van, sötét, hideg és egyre ködösebb az idő, és már most unod a télre vásárolt holmijaidat? Fedezd fel újra a ruhatáradat, kombinálj olyan színeket és mintákat, amikhez azelőtt sosem lett volna merszed. A menő nemzetközi divatbloggerek tudják, mi a trend - érdemes ellesni tőlük pár apró trükköt! Trend--Nem spórol a modelleken Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-sajat-ruhait-mutatta-be-a-kifuton.htmlSzámos kifutó után saját kollekcióját mutatta be modellként Kulcsár Edina. A Life.hu riportere Németh Máté arról faggatta a szépséget, hogy miért ő mutatta be ruhákat. Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg az alábbi videónkat!TV + Sztárok--Csak hazudta a blogger, hogy legyőzte a rákot - Sosem volt beteghttp://www.life.hu/drlife/20150727-sosem-volt-rakos-a-blogger-aki-annak-hazudta-magat.htmlHatalmas botrány robbant Ausztráliában! Kiderült, hogy Belle Gibson, aki azt állította, gyógyíthatatlan rákból épült fel, valójában sosem volt beteg.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.