Újabb frizuraváltás! Levágatta a haját Katalin hercegné

frizura hajvágás Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A frufru maradt, a hajhossz azonban ment: vállig érő tincsekkel kapták lencsevégre Katalint egy jótékonysági eseményen.

Új, lényegesen rövidebb haját fotózták le Katalin hercegnét - kattints ide a képekért! A hercegné, aki szülési szabadságáról visszatérve váltott frufrura, egy londoni pénzügyi intézmény gyűjtőakcióján tette tiszteletét, itt mutatta meg újdonsült frizuráját.

A frufru maradt, a hossz ment Forrás: AFP/Danny Lawson
Hová lett a haja? Így készül az élő showra a várandós a Csobot Adél: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151129-csobot-adel-a-sztarban-sztar-elott-szelfit-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlCsobot Adél, a Life.hu sztárszerzője már javában készül a Sztárban sztár utolsó adására. Az élő show előtt egy szelfit tett közzé Instagram oldalán. Trend--Melltartó és smink nélkül került címlapra Harry herceg exe, Cressida Bonashttp://www.life.hu/trend/20151209-cressida-bonas-harry-herceg-exbaratnoje-melltarto-es-smink-nelkul-egy-magazin-cimlapjan.htmlCressida Bonas bebizonyította, hogy nem csupán Harry mellett, hanem egy magazin címlapján is remekül mutat. TrendOrigoItt a legújabb ízléstelen trend, amivel eltüntetheted a hajlenövésthttp://www.life.hu/trend/20151112-csillamporral-a-hajlenoves-ellen-az-uj-izlestelen-trend.htmlTéged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral! Trend--Forradalom tört ki a britek között Sarolta hercegnő ruhácskája miatthttp://www.life.hu/trend/20151208-sarolta-hercegno-viragos-ruhajat-akarja-minden-brit.htmlNagy sikert aratott a hat hónapos Sarolta hercegnő karácsonyi fotózáson viselt ruhája. A rózsaszín, apró virágos darab eredetét a divatbloggerek sem tudták kideríteni, míg a tervező fel nem ismerte benne saját termékét. Ezután elárasztották a megrendelések az egész világról. Trend--10+1 dolog, amit csak a hosszú hajú lányok értenekhttp://www.life.hu/trend/20151202-hosszu-haju-lanyok-problemai-es-elonyei-ezt-erteni-fogjak.htmlHosszú hajjal élni jó dolog, azonban vannak esetek, amikor kimondottan zavaró is tud lenni. Trend--Mi történt? Egyre nagymamásabb Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151028-katalin-hercegne-viragos-nagymama-ruhaja-1-millio-forintba-kerult.htmlKicsivel több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget költött a hercegné az alább is látható virágos Erdem ruhára. Megérte?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.