Gyorsan is készülhet tökéletes alapsmink - S.O.S. trükkök rohanós hétköznapokra

Forrás: Thinkstock -
4G2015 idő smink szépség gyors smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az úgy, hogy az ember lánya késésben van, de mégis ki kell néznie valahogy. Hogyan lehet szép arcot varázsolni 3 perc alatt? Íme néhány szuper trükk a túlélésre Larion Oscar sminkmestertől. 

BB krém, az adu ász

A ragyogóan természetes, üde megjelenéshez elengedhetetlen egy színezett hidratálókrém, mondjuk a közkedvelt BB krém. Pillanatok alatt vitalizálja, egészségtől sugárzóvá teszi a bőrt, friss lesz tőle az arcod színe és kinézete.

Használd úgy, mint egy hidratálókrémet: egységesen masszírozd a bőrödre, ügyelj rá, hogy a finom hajlatoknál se legyen túl sok.

Forrás: Thinkstock

Szempillaspirál nélkül nincs tökéletes smink

Ezután nyisd ki a tekintetedet egy természetes hatású fekete szempillaspirállal. Ha alul is kifested a pilláidat, frissebb és nyitottabb lesz a szemjáték. Érdemes alkalmaznod ezt a technikát, pláne ha nagyon fáradt vagy, és keveset is aludtál.

Forrás: Thinkstock

Jöhet a krémpirosító!

Az üde megjelenéshez jó, ha van nálad egy krémpirosító! Élénkítheted vele az orcákat, sőt még az ajkaidat is. Ha hideg, világos bőrszíned van, a jolly joker számodra a mályvás-rózsás árnyalatú krémpirosító.

Ha meleg bőrszíned van, akkor a barackos vagy a csodaszép terrakotta árnyalat a jó választás. Én is imádom a krémpirosítókat, mert légiesen könnyed a textúrájuk, nem szárítják a bőrt, és rugalmasan, természetesen idomulnak az archoz. Tegyél egy keveset az ujjaddal az arccsont alá, masszírozd össze a BB krémmel kontúrmentesen, és egész nap ragyogóan friss lesz tőle az arcod!

Forrás: Thinkstock

Oscar extra tippje

A krémpirosító ajakrúzsként is működik, így ha ezt használod, legalább harmonikus lesz az összkép, hisz ugyanazzal az árnyalattal élénkíted ajkaidat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.