Végre előkerült Cameron Diaz, és alig lehet ráismerni

Forrás: Northfoto -
színésznő Benji Madden lepukkant smink nélkül Hollywood Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves színésznőt Hollywood utcáin sétálva kapták lencsevégre több ízben is - mindannyiszor smink nélkül, kócos hajjal.

Régen hallottunk már Cameron Diazról. A 43 éves színésznő tavaly januárban állt oltár elé szerelmével, a rocker Benji Maddennel, a legutóbbi róla szóló hírek szerint pedig jelenleg újdonsült kis családjuk bővítésén dolgoznak. A Charlie angyalai és a Vanília égbolt sztárja egy ideje kerüli a nyilvánosságot, a lesifotósok elől azonban hiába szeretne, nem tud elbújni.

Forrás: Northfoto

A minap Hollywood utcáin kapták lencsevégre smink nélkül, álmosan, kócosan hagyott frizurával, este pedig egy barátnője oldalán látták, amint vacsorázni indultak - a színésznő, akinek hamarosan a boltok polcaira kerül második, életmódról és öregedésről szóló könyve, ide sem csípte ki magát túlságosan. A képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.