Szabó Zsófi megmutatta szexi ruhakollekcióját

szexi Szabó Zsófi tervezés ruhakollekció RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője modellnek állt, és saját ruhamárkájának csodás darabjait öltötte magára.

Szabó Zsófi közös vállalkozásba kezdett vőlegényével, Zsolttal, és egy exkluzív videóban mutatta meg a Life.hu-nak, milyen, amikor a színésznőből modell lesz.

Élvezted a fotózást? Láthatóan nagyon profi stábbal dolgoztál együtt.

Hogyan jellemeznéd a márkát pár mondattal? Mi a fő irányvonal?
Ha többet is mondhatok, akkor: hordhatóság, nőiesség, magabiztosság, trendi elegancia. Mindenképpen olyan darabokat tervezünk, amiket én is szívesen választanék a mindennapokban, a munkában, és aztán esetleg még egy eseményre is viselhetőek legyenek.

Forrás: carnute

Párod, Zsolt is ott volt a fotózáson. Neki hogyan tetszenek a ruhák, teszteled rajta, amikor egyet-egyet felveszel?

A sok-sok ruhamárka között, mi gondolsz, mivel tűnik ki a te márkád a többi közül?
Rengeteget rágódtunk, hogy mi legyen a név. És végül azért döntöttünk a Carnute mellett, mert egy híres versenyló neve, és nem mellesleg az egyik leszármazottja a mi lovunk. Nagyon régóta a lovaglás szerelmese vagyok, így a név számomra a kitartást, a szépséget jelenti, és a ruhamárkámmal is ezt szeretném sugallni.

Így sminkelj állásinterjúra - Videó!http://www.life.hu/trend/20160309-igy-sminkelj-allasinterjura.htmlÁllásinterjúra készülsz? Ez pontosan az a szituáció, amikor nagyon sok múlik az első benyomáson. Várady Polett sminkmester most megmutatja, hogyan készíts el egy tökéletes sminket erre az alkalomra, hogy a külsőd is megnyerő legyen. Trend--Készítsd el a születésnapos Olivia Wilde sminkjéthttp://www.life.hu/trend/20160309-keszitsd-el-a-szuletesnapos-olivia-wilde-sminkjet.htmlMa lett 31 éves a bájos színésznő, Olivia Wilde. Születésnapját egy tőle ellesett sminkkel ünnepeljük. Kövesd Larion Oscar tanácsait, és készítsd el a káprázatos make-upot. Trend--Mi a titkuk? Ők a legstílusosabb nők 75 és 100 közötthttp://www.life.hu/trend/20160309-a-legstilusosabb-nok-75-es-100-kozott.htmlBizony 75 és 100 között is van élet, ráadásul nem is akármilyen. Ha a jó egészség megadatik, ebben a korban is lehet szárnyalni, kibontakozni, stílusosnak lenni, és ünnepelni az életet. Íme, 6 nő, akik éppen így tesznek! TrendOrigoÍgy síelnek a magyar sztárok - Fotók!http://www.life.hu/trend/20160308-igy-sielnek-magyar-sztarok.htmlRengeteg magyar sztár hódol a legkedveltebb téli sportnak, a síelésnek. Sokakat nem is csak a testmozgás, hanem a gyönyörű táj és a friss levegő is vonz. Nézzük, hogyan síelnek kedvenc celebjeink! Trend--Dér Heni menyasszonyi ruhapróbán járthttp://www.life.hu/trend/20160307-der-heni-enekesno-menyasszonyi-ruhaproban-jart.htmlLehet, hogy lemaradtunk valamiről? Az énekesnő egy gyönyörű ruhakölteményben szelfizett. Trend--Ilyen öltözékben még sosem láthattuk Bódi Sylvit - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/trend/20160308-bodi-sylvi-negyvenot-fokban-talpig-beburkolozva-setalt-szenegal-utcain.htmlMég sosem láthattunk egyetlen olyan fotót sem Bódi Sylviről, amelyen ennyire be lenne burkolózva. A gyönyörű modellnek pedig ezúttal jó oka volt rá, hogy eltakarja testét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.