Emily Ratajkowski fürdőruhás képe bearanyozza a napodat

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain -
kép fürdőruha Emily Ratajkowski Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell tényleg nem árul zsákbamacskát, egy kis túlzással többször láthattuk már meztelenül, mint ruhában. Legutóbbi képe, -hozzá képest, -  azonban elég visszafogottra sikerült: egy fürdőruhában pózolt.

A modell nagyon szereti mutogatni magát, ami nem is csoda, hiszen teljesen tökéletes és formás teste van, amit ismét megosztott Instagram-oldalán a rajongói nagy örömére.

Forrás: Instagram / Emily Ratajkowski

A mellméreténél csak a modell szája a nagyobb. Amikor Blurred Lines-hoz készült klipben szerepelt,

a videó meztelen verziója pedig sokaknál kicsapta a biztosítékot.

"Érdekes időket élünk" - nyilatkozta akkor Emily Rajkowski. "A nőket arra buzdítják, hogy szedjenek fogamzásgátlót, feküdjenek le, akivel akarnak, hordjanak, amit akarnak. De ha meztelen vagy, az sértőnek vagy szexistának minősül."

Emily Ratajkowski Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Nem kér bocsánatot

"Nem zavar a meztelenség. Inkább bevállalok egy olyan összetett karaktert, akinek szexjelenete is van a filmben, mint, hogy én legyek a buta lány a szomszédból." - mondta nem sokkal azután, hogy bejelentették, hogy ő játssza majd Ben Affleck szeretőjét David Fincher filmjében, a Holtodiglanban.

"Édesanyám érttette meg velem, hogyan ünnepelhetem a testem anélkül, hogy megaláznám magam, vagy bárkitől is bocsánatot kellene kérném amiatt, ahogy kinézek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.