Így mulattak a magyar sztárok – Ruhamustra a Glamour-gáláról

Vajna Timi Sarka Kata Dukai Regina Iszak Eszter Glamour Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glamour-gála igazi divatünnep, ahol mindenki a legjobb formájában tündököl. Szerencsére ezúttal is sok sztár választott magyar tervező által megálmodott ruhát és kiegészítőket. Lássuk, kik voltak az este legfényesebb csillagai.

Szekeres Nóra

Az este háziasszonya Use ruhában tündökölt, amihez egy Kármán Orsi által tervezett fülbevalót választott. Minket lenyűgözött!

Fotó: Polyak Attila - Origo


Vajna Timi

Timi, aki Nagy Nikolettával érkezett, egy Victoria Beckham kreációban irányította magára mindenki figyelmét. A csodás ruhát, aminek a színe szerelem első látásra, Timi ezüst cipővel párosította.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Pátkai Rozina

Az év énekesnője kategóriában jelölt Pátkai Rozina egy Sandor Lakatos darabban érkezett a díjátadóra. Az énekesnő lányaival gálázott, akik szintén csodásan festettek. Abodi Dora unikornisos pulóvereit imádjuk!

Fotó: Polyak Attila - Origo


Sarka Kata

Lukéj Gabi tervezte a fehér nadrágot és hozzá a hátul kivágott csipkefelsőt, amihez Kata narancssárga cipőt választott.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Szilágyi Molnár Szilvia

Caramel felesége csodálatosan festett a nude alapon pirosan hímzett kreációban. A ruhát természetesen a csodálatos Sármán Nóra tervezte.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Iszak Eszti

A műsorvezető, aki az év közösségimédia-sztárja kategória jelöltje volt, nagy feltűnést keltett sokat mutató ruhájával. Iszak Eszti alakján persze tökéletesen mutatott ez a darab is.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Sármán Nóra

A bájos tervezőt, az esküvői ruhák nagy mesterét az év divattervezője kategóriában jelölték. Sármán Nóra a rá jellemző lágy esésű, könnyű anyagú darabban mulatott.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Dallos Bogi

Az énekesnőhöz, aki szintén jelöltként érkezett az estre, tökéletesen passzolt a fiatalos és kissé bohókás Tomcsányi Dóra által tervezett ruha.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Nagy Andy

Egyik kedvenc magyar modellünk, az elragadó Nagy Andy Jane Birkin-stílusban gálázott.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Dukai Regina

Keveseknek állna jól egy ilyen oversize nadrág, de Reginán tökéletesen mutatott ezzel az aszimmetrikus felsővel.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A divattervezőket és a social media sztárjait is díjazták a Glamour-gálán

A Glamour-díjakat évről évre a közönség szavazza meg, így nem véletlen, hogy minden díjazott a követőinek mondott köszönetet. Az 55 ezer szavazó a hazai kulturális élet személyiségei mellett divattervezőkre és a social media sztárjaira is leadhatta a voksát. Nézzük a nyerteseket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.