5 ruhadarab, ami nem hiányozhat a tavaszi gardróbodból

tavasz ruhatár ruha gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március elseje óta tűkön ülünk, hogy végre újra elővehessük a szekrény mélyéről a tavaszi ruháinkat. Felmérve összegyűjtögetett darabjainkat és a boltok felhozatalát, a következő gardróbfrissítési tervet állítottuk össze.

Ujjatlan blézer

Egyre nagyobb sláger az ujjatlan blézer, ami kiválóan kombinálható hosszú ujjú felsőkkel, akár garbóval is a hidegebb napokon, de ujjatlan darabokat, topokat is felvehetsz hozzá, és mindig elegáns megjelenést biztosít.

Bal oldal: Mango 13 995 forint, jobb oldal: H&M 9990 forint

Farmerszoknya

Minden tavasszal beszerzünk egy-egy új farmert. Legyen az kabát, nadrág vagy overall. Idén azonban a farmerszoknyák is újra hódítanak.

Bal oldal: Levi's 48 dollár, jobb oldal: Promod 29.95 euró

Pólók minden mennyiségben

Egy menő póló abszolút Jolly Joker! Egy boyfriend és egy slim nadrággal is tökéletes párosítás, már csak néhány ékszer és egy rúzs kell hozzá, hogy kevés energiával tökéletes outfitet hozz össze.

Bal oldal: Style & Dirt 4990 forint, jobb oldal: Mango 4595 forint

Csipkemánia

Nemcsak az esküvőiruha-trendet, hanem a ready-to-wear vonalat is meghatározza a csipkemánia. Különleges alkalmakra most ez a tökéletes választás.

Bal oldal: Reserved 9995 forint, jobb oldal: Mango 27 995 forint

Virágminták

Ha a korábbi években nem szereztél be néhány virágos darabot, még most is bepótolhatod. Izgalmas és egyedi megjelenést ad.

Bal oldal: Zara 9995 forint, jobb oldal: H&M 29 990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.