Kissé megszaladt a Photoshop Megan McKenna valóságshow-sztár fotósorozatánál

Forrás: Jeany Savage -
The Only Way Is Essex retusálás Photoshop fotósorozat TOWIE Megan McKenna valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit The Only Way Is Essex realityből megismert celeblány hiányos öltözékben próbálja népszerűsíteni saját magát és az általa reklámozott fürdőruhamárkát. A cél érdekében pedig láthatóan mindent igyekezett bevetni.

Kissé túltolták a Photoshopot Megan McKenna legújabb fotósorozatában. A 23 éves celeblány, aki azóta áhítja a hírnevet, hogy tavaly szerepelt a The Only Way Is Essex című valóságshowban, egy fürdőruhamárka kedvéért vállalta be a vetkőzést és a kissé túlzásba vitt retusálást. Sajnos az eredmény inkább nevetséges, mint szexi lett.

Forrás: Jeany Savage

Megan McKenna tavaly januárban feltűnt a Celebrity Big Brother című valóságshow-ban, ám a reality helyett valami egészen másra vágyik: popsztár szeretne lenni, ezért egy ideje rendszeresen jár különféle tehetségkutató műsorok meghallgatásaira.

Csak semmi Photoshop! Szupersztárok retus nélkül, bikiniben

A megbízható Photoshop vagy az okosan beállított szelfi bizony csodákra képes. Ám a sztárok sem tudják mindig megakadályozni, hogy lesifotók készüljenek róluk, amiket aztán nemigen manipulálnak a képkészítők. Nemrég mutattunk néhány iszonyú dögös modellmamit bikiniben, most jöhetnek a hús-vér színésznők, énekesnők a strandon - kattints ide a technikai trükkök nélküli képekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.