Plus size modellek figuráztak ki több szupermodellt: Dögös fotók!

Forrás: Sports Illustrated / Macey J. Foronda az BuzzFeed -
kampány fotó magazin plus size fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buzzfeed újságíró csapata és néhány plus size modell úgy döntött, elkészíti saját fürdőruha fotózását. A Sports Illusrated címlaplányait jelenítették meg a saját testükkel. 

A lányok mindent ugyanúgy csináltak, mint a sportmagazin eredeti változatában: a ruhák, a környezet, de még a beállítás is tökéletes másolat lett. A bikinis képek rögtön elnyerték az olvasók tetszését, és sokan példaképként tekintenek az ötlet megvalósítóira - írja a Buzzfeed.

Forrás: Sports Illustrated / Macey J. Foronda az BuzzFeed

A modellek elmondása szerint az szerették volna megmutatni, hogy minden nő gyönyörű, és úgy kell elfogadni magunkat, ahogy vagyunk.

A fotókon nem alkalmaztak retust, így a nyers változat került publikálásra.

Forrás: Sports Illustrated / Macey J. Foronda az BuzzFeed

Forrás: Sports Illustrated / Macey J. Foronda az BuzzFeed

/1202/Plus_20122691559

Szerinted dögös lett a kampány?

Filléres csodaszerek: hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség is, akik bármilyen luxuskozmetikumot megvehetnének maguknak, inkább a filléres házi praktikákra szavaznak. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlet Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--Nézd meg, mennyit változott a női testideál 3000 év alatthttp://www.life.hu/trend/20160405-ennyit-valtozott-a-noi-testideal-az-elmult-3000-ev-alatt.htmlKleopátra, Marilyn Monroe vagy Angelina Jolie a szebb? A kérdésnek nincs sok értelme, hisz koronként változik, hogy mit tartunk szépnek. Egy videó most bemutatja, hogy miként változott a nőideál az utóbbi évezredekben. Trend--Félelmetes szemöldökdivat terjedhttp://www.life.hu/trend/20160405-felelmetes-szemoldokdivat-terjed-az-interneten-a-csikos-szemoldok-lesz-az-ide-fesztivalszezon.htmlAz interneten többen megosztották azokat a fotókat, amiken csíkos szemöldökkel láthatóak - remélhetőleg Magyarországon nem jön divatba az új őrület. Trend--Bizarr módszerrel őrzi meg szépségét Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160405-gwyneth-paltrow-szineszno-mehcsipessel-orzi-meg-szepseget.htmlÚjabb furcsa szépségápolási titkot osztott meg magáról az Oscar-díjas színésznő. Trend--Bódi Sylvi kerekded popsit villantotthttp://www.life.hu/trend/20160404-bodi-sylvi-kerekded-popsit-villantott.htmlA modell hajótúrán vett részt tengeti, és természetesen egy szexi fotóval is meglepte rajongóit. Trend--Justin Bieber új frizurát csináltatott: Elég furcsa lett!http://www.life.hu/trend/20160404-justin-bieber-raszta-hajat-csinaltatott-maganak-a-sztar-kisse-kinos-fotokat-posztolt.htmlA tinilányok kedvence a jelek szerint megunta egysíkú frizuráját, és meglátogatta a fodrászát. A végeredmény láttán nem vagyunk teljesen elégedettek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.