Nicola Griffin modellnek 56 évesen is bomba alakja van

Forrás: Roberto Aguilar -
fehérnemű modell Nicola Griffin ősz haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősz hajjal, de dögös, csipkés fehérneműben állt kamerák elé. Nem szégyenkezik, hiszen szerinte az élet 50 év felett kezdődik.

Nicola Griffin a jó példa arra, hogy a modell szakmát nem kell feladni 50 év fölött sem. Sem hajfestésre, sem túlzott plasztikai műtétekre nincs szüksége ahhoz, hogy még 56 évesen is foglalkoztassák.

Forrás: Roberto Aguilar

Ráadásul nem is a legvisszafogottabb sorozat készült az ősz hajú modellről. Dögös, csipkés fehérneműkben fotózták. Szerinte az, hogy ő is bekerül a magazinokba annak ellenére, hogy nincs tökéletes alakja, jót tesz a fiataloknak is.

Forrás: Roberto Aguilar

“A fiatal lányok kinyitják a magazinokat, és annyira befolyásolja a testképüket az amit ott látnak. Jó, ha különböző testű nőkkel találkoznak, így nem fogják rosszul érezni magukat, amiért nem hasonlítanak a modellekre” - nyilatkozta Nicola Griffin, aki azt is hozzátette, hogy nagyon boldog, és kiélvez minden pillanatot, mert az élet 50 felett kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.