Sylvester Stallone hivatalosan is plasztikrémmé változott - Döbbenetes fotó!

fotó műtét színész plasztika Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész már fiatalon is a jóképű és sármos sztárok listáján szerepelt. A Rambo-filmekben megismert férfi azonban már a múlté. 

Sylvester Stallone már 69 éves, de az öregedést – mint sokan mások Hollywoodban – ő sem tudja elfogadni. A jelek szerint az utóbbi években párszor ő is megjárta a plasztikai sebészeteket, és bátran kés alá feküdt. A végeredmény elég ijesztőre sikeredett, sőt még a sorozatos hajbeültetés nyomait sem sikerült kellően elrejteni.

Sylvester Stallone 1992-ben és most Forrás: AFP
/1502/T_lpl2015218164733Tökéletlen tökéletesség – A teltség lenne a szépség zászlóshajója?http://www.life.hu/drlife/20160518-plus-size-balerina-mutatta-magat-az-interneten-szakerto-velemenye.htmlA plus size szó egyre többek számára nyer értelmet és talán a szemünk számára is elfogadhatóbbá válnak a teltebb modell hölgyek is. Egyre több telt nő vállalja önmagát nyilvánosan, legutóbb egy ex-balerina talált magának más sportot, amelyben sikerült kiteljesednie. Ezt a fonalat kaptuk most fel. Dr. LifeOrigoTudni akarod az időtlen szépség zálogát? Akkor ez a te módszered! http://www.life.hu/drlife/20160517-hyaluronsav-az-idotlen-szepseg-zaloga.htmlA hialuronsav sokaknak ismerősen csenghet, akik már elmerültek a kortalan szépség témájában. A név egy kozmetikai hatóanyagot takar, amely szöveteink nélkülözhetetlen alkotóeleme. Mégis, mikortól használjunk hialuronsavat, és kiknek javasolt? Dr. LifeOrigoVideó: így távolítják el a felesleges bőrt egy 120 kilót fogyott emberrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160518-igy-tavolitjak-el-a-bort-egy-120-kilot-fogyott-ferfirol-video.htmlA pozitív testképet hirdető és rengeteget fogyott Matt Diaz műtétjét a BuzzFeed News Facebook-oldalán osztották meg. Csak erős gyomrúaknak! Dr. LifeOrigoEgy szúnyogcsípéstől dagadt elefántméretűre a férfi lábahttp://www.life.hu/drlife/20160517-raimundonak-egy-szunyogcsipestol-elefantmereture-dagadt-a-laba.htmlLebénulhat Raimundo, az elefántemberként emlegetett férfi. A brazil férfi lába óriásira dagadt, miután egy moszkítócsípés következtében nyirokrendszerét megfertőzte egy élősködő. Dr. LifeOrigoDöbbenetes! Éveket öregedett az egykori szexszimbólum, Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160517-angelina-jolie-beesett-arccal-allt-a-nyilvanossag-ele-foto-a-szinesznorol.htmlA sztár minden alkalommal meglepi az embereket, amikor nyilvános eseményre látogat. Sajnos nem a szépségével okoz ámulatot. Dr. Life--Szeretne még játszani kisunokájával Majka édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20160514-majka-edesanyja-rakos-beteg-szeretne-meg-idot-tolteni-az-unokaival.htmlCsütörtökön este Majka egy szomorú videoüzenetbenmondta le székelyudvarhelyi fellépését,később az is kiderült, hogy édesanyja állapota fordult rosszabbra. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.