Megosztotta a kommentelőket Liptai Claudia öltözéke - Nem való terhes nőnek ez a viselet?

Liptai Claudia várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár cukrászként vett részt Szegeden az Év Fagylaltja-versenyen Liptai Claudia. A gyönyörű műsorvezető a rendezvényről pár fotót a Facebookjára is feltett, követői közül néhányan az öltözékét kritizálták. 

Mostanában eddig A Nagy Duett színpadán stylist által kiválasztott, gondosan összeválogatott szettben láthattuk Claudiát, amely alig láttatta terhespocakját. Most azonban a szegedi rendezvényen bő felsőben jelent meg a boldog kismama. A kommentelők – ahogy az lenni szokott – nem hagyták szó nélkül az öltözékét, amivel szerintünk egyébként semmi baj nincs. Liptai és párja csak úgy sugárzanak a boldogságtól, Claunak pedig kifejezetten jól áll egyre övekvő pocakja.

Na, de lássuk a kommenteket:

"Claudia tényleg kedvellek és midig is drukkoltam neked Őszintén, és most veled örülök annak ha így alakult az életed. De ez a ruha----ez borzasztó. Ezt légyszíves ne vedd fel többet.Ha a lányom lennél akkor is ezt mondanám. Minden jót kívánok neked a továbbiakban is.szeretettel."

"Ez tényleg szörnyű összeállítás, de ez legyen az ő dolga. Ha neki tetszik, lelke rajta! Egyébként az igazsághoz tartozik, hogy mindig csinos és igazán ritkán nyúl félre az öltözködéssel."

"Csak ezt a ruhát tudnám feledni, és még ami alatta van az a harisnya, vagy zokni, vagy térdzokni, vagy nem tudom micsoda. Borzalmas."

"Miért irigy, vagy tahó az, aki elmondja őszinte véleményét! Bizony én sem szeretném a lányomat ilyen ízléstelen kismamaruhában látni áldott állapotban, még egy rövid sétán sem, nemhogy nyilvánosan! És lehet, hogy az öltözködés szubjektív dolog, (bár nem hinném) de az áldott állapot divatozása nem az! A terhesség szépsége pontosan a szerénységben rejlik! Minden kornak, és helyzetnek megvan a maga divatja. Hát a terhesség nem éppen az, ahol a "szereplésvágytól" fűtve, úgy öltözködünk, hogy közben megfeledkezünk állapotunkról, súlygyarapodásunkról! Ez az öltözék úgy ízléstelen, és méltatlan a terhességre, várandóságra, ahogy van! Lehet szépíteni, de kíváncsi lennék, ki látná így örömmel a feleségét, gyermekét...Ez vélemény, nem tahóság, irigység!"

"Gratulálok Claudia és nagyon sok boldogságot kívánok! Ne hagyd, h bárki a kommentjével elrontsa ezt a boldog időszakodat.!Sajnos ilyenek a nők, kíváncsi lennék azokra, akik a ruhádról írnak véleményt, szeretnének így kinézni, mint Te. De unalmas lenne az élet rosszindulatú, irigy, piszkálódó emberek nélkül."

"Csinos mint mindíg. Ha egy zsákban lenne az is jól állna neki. Elnéztem itt a negatív kommentelőket, mit ne mondjak inkább halgattak volna."

"Ez nem ruha,alatta nadrág van ,na és kövéríti,vagy nem előnyös????!!!Kinek mi köze hozzá,mindig az irigy bányarémek pofáznak !!!!!!"

"Claudia bármit felvehet mert egy szép szexi nőőőő..!!!! :) Van kisugárzása stílusa és humora....!!! Még a kilók is jól állnak neki....Sok egészséget boldogságot kívánok neki...nekik"

"Nem érdekes, hogy milyen "kövér", mint kismama... én Claut nagyon régóta ismerem... Van benne annyi erő, hogy ugyanolyan szép nő legyen szülés után, mint amilyen volt terhesség előtt... ugye emlékeztek még arra, amikor 85 kg-os volt.. és mi lett belőle?? egy karcsú, vonzó kis nő... így lesz szülés után is... bízom benne legalábbis, hogy sikerül a pluszt leadnia.... sok erőt és egészséget kivánok Neki és a kicsi Babájának is..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.