Különleges elismerésben részesült a magyar szupermodell, Palvin Barbi

modell Palvin Barbara szexi Sports Illustrated magazin elismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar lány nagyon meglepődött, amikor megtudta a jó hírt. Ettől biztosan több munkája lesz majd a közeljövőben. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Barbi is helyet kapott a neves Sports Illustrated magazinban, olyan dögös modellek mellet, mint Emily Ratajkowski, vagy éppen Chrissy Teigen. A fotók láttán többen is kiakadtak, hogy a lány nem elég vékony, és elég karikás szemű. Ezzel viszont a jelek szerint nem értettek egyet a magazin olvasói, akik Barbit választották az év újoncának a Sports Illustrated Swimsuit Issue szavazásán. Persze a magyar lány nagyon boldog volt a hír hallatán, a reakcióját itt meg is tekintheted:

Csak egy póló és egy sort: kapd magadra a legcsodásabb nyári életérzést! http://www.life.hu/trend/20160609-nagy-polokorkep-a-nandi-a-pamut-apparel-es-a-life-is-tshirt-tervezoit-kerdeztuk.htmlRendíthetetlenül hiszem, hogy a napsütésen túl egy sort és egy csodás, egyedi póló kelti igazán életre a nyári életérzést. Ebben lehet igazán elhinni, hogy eljött a szabadság, a végtelen utazások, a naplementék és napfelkelték időszaka. Ezúttal három magyar tervezőt kérdeztünk, akik szintén hisznek az egyedi alapdarabokban (nem csak nyáron). TrendOrigoKezdő sminkes vagy? Ezt próbáld ki!http://www.life.hu/trend/20160607-igy-keszul-a-no-makeup-smink.htmlVárady Polett ezúttal a Hollywoodban is nagyon népszerű no makeup trendet mutatja meg nektek, amit kezdő sminkesként is bátran kipróbálhattok. Trend--Kínos baki! Kellemetlen helyzetbe hozta Erzsébet királynőt Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160609-camilla-hercegne-durva-divatbakit-kovetett-el-erzsebet-kiralyno-mellett.htmlA hírek szerint Károly herceg feleségének figyelmetlensége miatt volt olyan morcos a brit uralkodónő egy kutatóközpont megnyitó ünnepségén. Trend--Ábel Anita testhezálló ruhában borzolja a kedélyeket: dögös fotó! http://www.life.hu/trend/20160609-abel-anita-testhezallo-szexi-ruhaban-lepett-szinpadra-a-kommentelok-imadtak-a-szettet.htmlA műsorvezető egy igen szexi, merész szerelésben lépett színpadra a Kismenők című műsorban. Persze ezt a rajongók nem hagyhatták szó nélkül. TrendOrigoHosszú combok, dús idomok, szép formák – Ők a legdögösebb focistabarátnőkhttp://www.life.hu/trend/20160603-ok-a-legdogosebb-focistabaratnok-es-felesegek.htmlKisportolt test, sztárgázsi, luxuskörülmények – így élnek a világ leghíresebb focistái, akik mindezek mellett a világ legszebb nőivel randizgatnak. De kiknek vannak a legdögösebb barátnői? Íme! Trend--Gömbölyödő pocakkal, kivágott ruhában tündökölt Olivia Wildehttp://www.life.hu/trend/20160607-gombolyodo-pocakkal-kivagott-ruhaban-tundokolt-olivia-wilde-egy-dijatadon.htmlA színésznőnek egészen sokáig sikerült titokban tartania várandósságát, aminek hírét végül ő maga osztotta meg rajongóival. Most már nem is takargatja pocakját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.