Katalin hercegné áttetsző csipkébe bújtatta vékony testét: Csodás fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters -
fashion week Katalin hercegnő Katalin hercegné csipkeruha csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhető, hogy újabb botrány fog kitörni Katalin ötlözéke miatt. 

Egy kissé áttetsző csipkeruhába burkolta egyre soványabb testét Katalin hercegné, emiatt pedig elképzelhető, hogy újabb botrány kerekedik majd. Nem ez lenne ugyanis az első eset, amikor Katalin ruhaválasztásával hozza ki a sodrából a konzervatív Erzsébet királynőt. Legutóbb mély dekoltázzsaljelent meg egy nyilvános eseményen, de olyan is előfordult, hogy túl rövid szoknyát vett fel.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Idd magad szépre! Próbáld ki a 24 órás nagy nyári italkúráthttp://www.life.hu/trend/20160609-idd-magad-szepre-probald-ki-a-nagy-nyari-italkurat.htmlBőrünk egészségének és szépségének megőrzése nem csupán azon múlik, mikkel kenjük, hanem azon is, hogy belülről mikkel tápláljuk. Most arra adunk ötleteket, milyen folyadékok fogyasztásával tudod elérni, hogy bőröd egészséges és fiatalos maradjon. Következzen a 24 órás nagy nyári italkúra. TrendOrigoFocilázban ég a pasid? Így vond magadra a figyelmét!http://www.life.hu/trend/20160609-ha-focilazban-eg-a-pasid-igy-vond-magadra-a-figyelmet.htmlAlig kezdődött el a foci-Eb, máris azt érzed, hogy a pasid sokkal kevesebbet figyel rád? Itt az ideje felvenni a kesztyűt, és újra elcsavarni a fejét – ne félj bevetni hozzá focitrükköket sem. TrendOrigoEnnyit változott a szabadulása óta a börtönben felfedezett divatmodellhttp://www.life.hu/trend/20160616-ennyit-valtozott-a-szabadulasa-ota-a-bortonben-felfedezett-divatmodell.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremy Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. Mindenesetre a férfi még házi őrizetben van, de kíváncsiak voltunk rá, hogy hogyan telnek a napjai. TrendOrigoEzek a nyár kedvenc illatai - 5 ellenállhatatlan parfüm, ami megbolondítja az érzékeket!http://www.life.hu/trend/20160610-ezek-a-nyar-kedvenc-illatai.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös vagy egy légiesen könnyű tengerillatú vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigoKatalin hercegné sem bírta tovább - Plasztikáztatta az arcáthttp://www.life.hu/trend/20160614-katalin-hercegne-is-igenybe-vehetett-szepeszeti-beavatkozasokat-botox-kezelest-alkalmazhattak-a.htmlNagy a nyomás az összes hírességen, hiszen nekik mindig tökéletesen kell kinézniük. Katalin hercegné sem kivétel, és úgy tűnik, ő is a könnyebbik utat választotta, mégpedig a szépészeti kezelést. Trend--Sosem láttuk még ennyire slamposnak Adele-thttp://www.life.hu/trend/20160614-adele-smink-nelkul-kocos-hajjal-nagyon-slamposan-lepett-utcara.htmlAz aranytorkú énekesnő, aki az elmúlt időszakban csaknem 30 kilótól szabadult meg, szinte felismerhetetlen volt, amikor a napokban London utcáin kapták lencsevégre családjával. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.