Közel egymillió Forintos ruhában szurkolt Katalin hercegné Wimbledonban

Forrás: AFP/Glyn Kirk -
Katalin hercegné tenisz Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné mostanában képtelen hibázni: ezúttal egy szokottnál is drágább designer ruhában szurkolt Wimbledonban. 

Katalin hercegné legalább annyira élvezi a szurkolást, mint bárki más: Vilmos herceg és felesége nagyon élvezték Andy Murray és a kanadai Milos Raonic játékát. A hercegi pár valószínűleg szerencsét hozott az angol sportolónak, aki ismét győztes lett Wimbledonban.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Katalin persze megadta a módját a szurkolásnak: egy körülbelül 850 ezer forintos, a 2016-os őszi kollekcióból származó Alexander McQueen ruhában vett részt az eseményen, ami természetesen mesésen állt a hercegnén.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

A meccs után Vilmos és Katalin gratuláltak a győztes Murray-nek, a herceg még azt is megkérdezte, hogy van a sportoló 5 hónapos kislánya. Murray pedig állítólag elújságolta, hogy az utóbbi 3 éjszakát végigaludta a baba, amihez a herceg szintén gratulált.

Micsoda buli! Fantasztikusan sikerült a Fendi divatshow!http://www.life.hu/trend/20160708-a-divatheten-a-fendi-divatshow-a-romai-trevi-kutnal.htmlHatalmas dobással készült a Fendi divatcég a fennállásának 90. évfordulójára. Trend--Intim szőrtelenítés? Erre figyelj!http://www.life.hu/trend/20160708-egyre-tobb-no-szortelenit-intim-testtajain.htmlEgyre több nő gondoskodik arról, hogy szeméremszőrzete jólfésült legyen, sokan pedig egy az egyben megszabadulnak a szőrszálaktól. Trend--Tücsi a Soundon is kitette a cicit - videóhttp://www.life.hu/trend/20160710-brutalisat-villantott-tucsi-a-soundon.htmlTücsi brutális dekoltázzsal érkezett a Balaton Soundra, ezért a Life.hu riportete úgy gondolta, rákérdez, szégyenlős-e egyáltalán a műsorvezető. A beszélgetésből az is kiderül, keveredett-e már kellemetlen szituációba Tücsi amiatt, hogy szereti magát extra vonzóvá tenni. TrendOrigoHorváth Éva arcával valami nagyon furcsa dolog történik: FOTÓ!http://www.life.hu/trend/20160709-horvath-eva-modell-arcaval-valami-nagyon-furcsa-dolog-tortenik.htmlA szépség szinte mindent megtesz a szépségért, Instagram-oldalának tanúsága szerint most is épp valamilyen szépészeti kezelésen vesz részt. TrendOrigoForró! Lola medencében tekergeti bikinis testéthttp://www.life.hu/trend/20160709-medenceben-tekergeti-bikinis-testet-igy-medencezik-lola.htmlA fiatal énekesnő közösségi oldalán mutatta meg, hogy kezdi a hétvégét. TrendOrigoHihetetlen! Kate Hudson ruhája talán még a színésznőnél is szebbhttp://www.life.hu/trend/20160708-kate-hudson-ruhaja-talan-meg-a-szinesznonel-is-szebb.htmlFantasztikusan sikerült a Fendi új kollekciójának bemutatója a római Trevi-kútnál. A divatcég idén ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját, az eseményen pedig mindenki ott volt, aki számít: Kate Hudson például egy varázslatos ruhában tündökölt. Trend--Sminkelj úgy, mint a születésnapos Sofia Vergarahttp://www.life.hu/trend/20160707-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-sofia-vergara.htmlA színésznő Sofia Vergara sminkje kifinomultan tökéletes. Érzéki, titokzatos, ahogy Hollywoodban illik. De mi lehet a szépségének titka? Így készítsd el a díva sminkjét! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.