Megmutatta smink nélküli aknés bőrét egy fiatal lány: döbbenetes videó!

Forrás: Thinkstock -
videó lány smink pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A piros foltokkal teli, gyulladt bőr sajnos rengeteg fiatal lány életét megkeserítheti. Így van ezzel Katie Snooks is, aki most felvállalta a külsejét a követői előtt. 

A fiatal lány egy több mint tízperces YouTube videóban mutatja be, hogyan tudja beteg, aknés és pattanásos bőrét tökéletesre sminkelni. Az eredményt már a legnagyobb kifutókon is bemutathatta, hiszen elképesztő, ahogyan eltünteti a szépséghibákat. A kisfilm alatt érkezett kommentek visszaadták Katie önbizalmát, sőt egy neves kozmetikai cég pedig máris le is csapott rá.

Itt te is megnézheted a videót:

Last minute fürdőruha-vadászat – Te már megtaláltad az igazit?http://www.life.hu/trend/20160713-last-minute-furdoruhavadaszat.htmlMég előtted áll a nyaralás, és eddig időd sem volt beszerezni az új fürdőruhát? Most segítünk eligazodni a kínálatban, hogy a lehető legjobb fazonban tündökölhess a vízparton! TrendOrigoŐrület, hogy Irina Shayk a világon mindenben szexi!http://www.life.hu/trend/20160713-irina-shayk-modell-a-nemet-vogue-cimlapjan.htmlIrina most a világ egyik legkeresettebb modellje, így nem csoda, ha kapkodnak érte a magazinok. Ezúttal azt mutatja meg, hogy szexi holmik és vetkőzés nélkül is álomszép. Trend--Drámaiság és rengeteg játék – Művészi darabok az haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-parizsi-haute-couture-divathet-legkulonlegesebb-darabjai.htmlMiért imádjuk az haute couture-t? Mert kedvenc tervezőinket még a hordhatóság elve sem korlátozza: mindenféle kötöttség nélkül, szabadon szárnyalva, kizárólag a művészetnek adózva terveznek szebbnél szebb kreációkat, amelyek az esztétikumnak a hétköznapokban kevésbé ismert, magasabb fokát nyújtják. Nézzük, melyek voltak a legizgalmasabb kreációk a 2016-os őszi-téli párizsi haute couture divathéten! TrendAFPJennifer Lopez smink nélkül- a díva így is szívdöglesztőhttp://www.life.hu/trend/20160712-jennifer-lopez-smink-nelkul-is-gyonyoru-es-ezt-fotokkal-bizonyitja.htmlCsak ámulunk Jennifer Lopezen! Teljesen mindegy, hogy az énekesnő smink nélkül vagy fehér koktél ruhában mutatkozik, egyszerűen fantasztikusan néz ki. TrendOrigoNagy kő esett le a szívünkről: Újra összeáll a Spice Girlshttp://www.life.hu/trend/20160710-gem-neven-ujra-osszeall-a-spice-girls.htmlAz öt egykori tagból kettő köszöni, nem kér a dalolásból, a többieknek viszont ez minden álma. TrendOrigoA ritka bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow a hét szépehttp://www.life.hu/trend/20160708-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kristen-stewart-naomi-campbell-paris-hilton-winnie-harlow.htmlA klasszikus és az extrém csipkemegoldások mellett a csillogás sem maradt el ezen a héten. Az abszolút kedvencünk a vitiligo nevű bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow outfitje lett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.