Rút kiskacsák: így lettek szexistenek a valaha csúf világsztárokból

Calvin Harris Cristiano Ronaldo Matthew Lewis Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk őket, világszerte rengeteg nő elolvad, ha valamelyikük megjelenik egy filmben, vagy az újságokban. Ám nem voltak ők mindig olyan szívdöglesztőek, mint amilyenek mostanában. Összeállításunkban megnézheted, milyen volt Cristiano Ronaldo, vagy éppen Tom Cruise mielőtt szexszimbólummá vált volna.

Nehéz elképzelni a ma szexistennek kikiáltott világsztárokról, hogy ők is küzdöttek pattanásokkal, és valaha az ő foguk sem volt olyan fényesen csillogó, mint amilyen most. A tökéletesség elérése előtt, nekik is voltak bőven szépséghibáik, amik mára már a feledés homályába merültek. Nézd meg galériánkban, hogy nézett ki Calvin Harris, Cristiano Ronaldo, Tom Cruise vagy éppen a Harry Potter sztárja, Matthew Lewis mielőtt dögös világsztárrá vált volna.

Forrás: AFP, Photoshoot for CR7 Underwear by Cristiano Ronaldo
Forrás: Zoetrope Studios, Details Magazine
Forrás: AFP, Emporio Armani Campaign
Forrás: AFP, Attuide Magazine
Döbbenet! Több diákját is megrontotta egy középkorú tanárnő http://www.life.hu/intim/20160714-a-49-eves-pennsylvaniai-no-5-fiatal-diakjat-csabitotta-el-le-is-fekudt-veluk.htmlA 49 éves pennsylvaniai Haeli Wey több diákjával is lefeküdt. Azzal bukott le, hogy több pajzán sms-t is küldött a szeretőinek. Akár 20 év börtönt is kaphat a tettért. Intim--Meztelenül hentergett az aszfalton egy nő, videó készült róla (18+)http://www.life.hu/intim/20160714-video-keszult-egy-norol-kabitoszert-fogyasztott-meztelenul-hentergett-az-aszfalton.htmlElképesztő videó járta be az internetet a napokban. A nő a hírek szerint valószínűleg kábítószert fogyaszthatott az eset előtt. IntimOrigoFür Anikó végre elárulta, kihez ment feleségülhttp://www.life.hu/intim/20160714-fur-aniko-elarulta-kihez-ment-ferjhez-es-hogyan-ismerkedtek-meg.htmlNagyon védi magánéletét a nyilvánosságtól Für Anikó, így eddig még azt sem tudhattuk, kihez ment feleségül a színésznő. Kiderült, hogy a színházban szerettek egymásba párjával. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoAleska számára elképzelhetetlen a szex az első randin (18+)http://www.life.hu/intim/20160714-aleska-safrany-emese-elso-randis-elmenyerol-vallott-szamara-elkepzelhetetlen-a-szex-az-elso.htmlNem mindenkinek jönnek be a sablonos megoldások. Sáfrány Emesét, vagyis Aleskát sem lehet levenni a lábáról virággal vagy csokival, és számára a szex elképzelhetetlen az első randin. A VIVA Második Randi című műsorának eheti sztárvendége, egy félénk és zárkózott lánynak ad randitippeket. IntimOrigoMégsem válik Jennifer Garner és Ben Affleck?http://www.life.hu/intim/20160714-megsem-valik-jennifer-garner-es-ben-affleck.htmlLassulnak az események Jennifer Garner és Ben Affleck válása körül. IntimAFPBajban a házasságuk? Oszter Sándor elköltözött feleségétőlhttp://www.life.hu/intim/20160714-oszter-sandor-a-szinesz-es-felesege-failoni-donatella-kulon-elnek-megszolalt-a-sztar.htmlA színész és felesége, Failoni Donatella már jó ideje külön élnek. A sztár most elárulta, hogy mi ennek az oka. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.