Emily Ratajkowski alakjára nincsenek szavak: nézd meg a sztár formás idomait

modell fotó szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szavak sincsenek Emily Ratajkowski tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél. 

Karcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc - ez mind Emily Ratajkowski, aki egy újabb jól sikerült fotójával kápráztatta el rajongóit közösségi oldalán. A dögös modell egy sokat mutató, egyrészes bikiniben állt kamera elé, ami persze rögtön elnyerte a követői tetszését. Ha lemaradtál volna, Emily korábban már volt, hogy aranyba bújtatta testét, de persze melltartó nélkül is pózolt már jónéhányszor.

So happy to announce my campaign with @amoreandsorvete shop this and one other style online now! Link in my bio

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Nagymamából bombanő, pattanásos tinédzserből szépségkirálynő, fiúból díva – Sokkoló átalakulások, melyekhez "csak" sminket használtak!http://www.life.hu/trend/20160717-a-legdurvabb-sminkes-atalakulasok.htmlNéha nem is gondolnánk, hogy a sminkelés valójában mekkora fegyver a kezünkben. Az persze egyáltalán nem dicséretes, ha valaki a szép arcát bújtatja el egy halom smink alá, de aki jól és ízlésesen használja ez a fegyvert, az tényleg csodákra képes. TrendOrigoMicsoda páros! Kendall Jenner fotózta Cindy Crawford lányát, Kaia Gerberthttp://www.life.hu/trend/20160720-kendall-jenner-modell-fotozta-cimlapra-cindy-crawford-modell-lanyat-kaia-gerbert.htmlÖvék a jövő, és már most a lábaik előtt hever a divatvilág: együtt dolgozott Kendall Jenner és Cindy Crawford gyönyörű lánya. TrendOrigoHalott divattervező bőréből készült táska és kabát sokkolja az internetet http://www.life.hu/trend/20160719-alexander-mcqueen-borebol-keszult-darabok-sokkoljak-a-divat-rajongoit-foto.htmlElképesztő kollekcióval kellett előrukkolnia a Central Saint Martins divattervező iskola diákjának: az elkészült darabok mind a nemrég elhunyt Alexander McQueen bőréből készültek. Trend--Új frizurát villantott Tápai Szabina: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20160718-tapai-szabina-sportolono-nagyon-csinos-frizurajaval-pozolt.htmlA gyönyörű sportolónőnek nincs szüksége fiatalításra, hiszen még csak 30 éves, új frizurájával azonban úgy fest, mint egy huszonéves egyetemista. Trend--Vajna Timi Spanyolországban rázza a rongyothttp://www.life.hu/trend/20160716-vajna-timi-es-baratnoi-bikiniben-tancolnak-egy-hajon-spanyolorszagban-nyaralas.htmlVajna Timi éppen Spanyolországban nyaral, ahogy ez a Instára feltöltött fotóiból is kiderül. Trend--5 tiltólistás ruha esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20160713-tiltolistas-ruhak-eskuvore.htmlMár nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.