Ashton Kutcher színésznő Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós színésznő a "Rossz anyák" című legújabb filmjének bemutatóján jelent meg, egyúttal mindenkit elkápráztatott a sugárzó szépségével.

A színésznő a második gyermekét várja, és akárcsak első terhessége alatt, most is gyönyörű! Mila és férje, Ashton Kutcher egyébként nemrég jelentették be, hogy második gyermeküket várják. Mila legújabb filmjének bemutatóján mindenkit elkápráztatott. Nézzétek csak!

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan

Megmutatta kislányát Mila Kunis és Ashton Kutcher

Ritka pillanatok egyike: egy szemfüles fotósnak hála megörökítették a hollywoodi sztárpár közös gyermekét, a másfél éves Wyatt Isabelle Kutchert. A teljes cikket itt elolvashatod!
Ferenc pápa csúnyán elbukotthttp://www.life.hu/news/20160728-ferenc-papa-mise-kozben-csunyan-elbukott.htmlOrszág-világ előtt, élő adásban esett egy nagyot Ferenc pápa a lengyelországi Czestochowaban. News--A szülők fizettek azért, hogy a HIV fertőzött férfi elvegye gyermekük szüzességéthttp://www.life.hu/news/20160727-a-szulok-fizettek-azert-hogy-az-aids-es-ferfi-elvegye-a-gyermekuk-szuzesseget.htmlEric Aniva munkáját tekintve "hiéna". Malawiban ugyanis így nevezik azokat a férfiakat, akiknek azért fizetnek a szülők, hogy elvegye lányaik szüzességét. Erőszakkal. News--Holttestek, gyilkosok, és Thaiföld: Kukkants be a Halál Múzeumába!http://www.life.hu/news/20160728-holttestek-gyilkosok-es-thaifold-most-bekukkanthatsz-a-halal-muzeumaba.htmlSzokatlan és morbid, ugyanakkor a Halál Múzeuma mégis olyan igényt elégít ki, ami mindannyiunkban ott lappang: a szembenézést a halállal és az elmúlással. Ha készen állsz a látványra, akkor nem kell Bangkokig utaznod, mivel összeállításunk által most betekintést nyerhetsz a a földi túlvilágra. News--Magányos nyaralásra készül Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/news/20160719-egyedul-megy-nyaralni-keresztes-ildiko.htmlIdén egyedül indul vakációra Keresztes Ildikó, aki ezúttal Spanyolország helyett a horvát tengerparton piheni ki az eddigi hajtást. News--Az álomutazás rémálommá vált: nemi erőszak miatt perel a 45 éves doktornőhttp://www.life.hu/news/20160718-az-alomutazas-remalomma-valt-mert-eroszak-miatt-perel-a-45-eves-doktorno.htmlTörténetünk főszereplője, egy 45 éves doktornő beperelt egy utazási irodát. A cég a profilja szerint csak nőknek szervez utakat, ezzel együtt pedig kezeskednek biztonságukról is Azonban a nő azt állítja, hogy a nyaraláson megerőszakolták. NewsThinkstockMegszületett az ítélet: Pártos Csillának el kell hagynia Pécsi Ildikó házáthttp://www.life.hu/news/20160713-a-birosag-szerint-partos-csillanak-el-kell-hagynia-pecsi-ildiko-hazat.htmlHosszú ideig húzódott a házaspár kálváriája, de végre elválhatott egymástól Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla. A bíróság ítéletet hozott a lakáskiürítésről szóló perben is, ahol kiderült, hogy Csillának el kell-e hagynia a Pécsi Ildikó nevén lévő házat. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.