Micsoda idomok! Nézd meg közelebbről a Miss Balaton legszebb lányait

modell Miss Balaton fotó lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A döntőbe már csak 16 lány jutott be, akik között igen szoros lesz a verseny. A zsűrinek nem lesz könnyű dolga! 

Augusztus 1-jével elindult az idei Miss Balaton szépségverseny közönségszavazása. A lányokra az esemény Facebook-oldalán lehet szavazni, de most itt is megnézheted a legszebb hölgyeket. A szavazás augusztus 6-án, szombaton zárul. A legtöbb szavazatot összegyűjtő versenyző jutalma egy 100 ezer forint értékű utazási utalvány. A zsűrinek nem lesz könnyű dolga, hiszen megannyi gyönyörű lány van versenyben, akiket Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila készít fel. Íme, a 16 döntős:

Ángyán Rebeka Forrás: Miss Balaton
Bakó Anett Forrás: Miss Balaton
Brunner Gina Forrás: Miss Balaton
Danka Noémi Forrás: Origo
Garai Flóra Forrás: Miss Balaton
Juhász Dominika Forrás: Miss Balaton
Kálvári Múzsa Forrás: Miss Balaton
Kerepesi Réka Forrás: Miss Balaton
Kónya Petra Forrás: Miss Balaton
Kozma Klaudia Forrás: Miss Balaton
Mike Szabina Forrás: Miss Balaton
Mosonyi Boglárka Forrás: Miss Balaton
Nagypál Krisztina Forrás: Miss Balaton
Németh Nikolett Forrás: Miss Balaton
Sicra Andrea Forrás: Miss Balaton
Viczián Viktória Forrás: Miss Balaton
10 kultikus divatpillanat a Trainspottingbólhttp://www.life.hu/trend/20160803-trainspotting-stilus1996bol.html"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy TV-t. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fixkamatozású jelzálog-kölcsönt. Válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat. Válassz szabadidőruhát és hozzáillő sporttáskát..." – Ki hitte volna, hogy 20 évvel a kultikus film megszületése után újabb részt készítenek az alkotók: Renton, Spud, Beteg Fiú és Begbie 1996 után hamarosan visszatérnek a mozikba, így ideje feleleveníteni a régi élményeket. Lássuk, hogyan vett le a lábunkról annak idején a Trainspotting stílus. Trend--Ritkán lehet így látni a gyönyörű énekesnőt- Zséda megmutatta reggeli arcáthttp://www.life.hu/trend/20160804-zseda-ritkan-mutatkozik-smink-nelkul-farmerben-most-instagramon-megmutatta.htmlA gyönyörű énekesnő szinte mindig makulátlan külsővel és gondosan megtervezett ruhakreációkkal mutatkozik a nagyérdemű előtt. Ez esetben viszont kivételt tett, és a natúr valóságot is megmutatta Trend--Kiszel Tünde ismét dekoltázsával varázsolthttp://www.life.hu/trend/20160802-kiszel-tunde-es-donatella-a-balaton-partjan-pihent-zamardiban.htmlA naptárkirálynő és lánya nemrég értek haza Görögországból, ahol a csodás Rodosz szigetén pihentek, azután egyből a magyar tengerpart felé vették az irányt. A Balaton partján süttették tovább magukat. TrendOrigoHű, de kínos! Nyári ruhabaki Lindsay Lohan-módrahttp://www.life.hu/trend/20160802-lindsay-lohan-kinos-divatbakit-vetett.htmlAz egykori tinisztár ismét tett róla, hogy címlapja kerüljön. Trend--14 kilót fogyott - Erre a diétára esküszik Adelehttp://www.life.hu/trend/20160731-14-kilot-fogyott-igy-dietazott-az-enekesno-adele.htmlAz elmúlt egy évben a sikeres énekesnő, Adele 14 kilótól szabadult meg. Ezt pedig az egyik nagyon divatos hollywoodi diétával érte el. Trend--7 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el a munkahelyedenhttp://www.life.hu/trend/20160727-divatbakik-amiket-semmikeppen-ne-kovess-el-a-munkahelyeden.htmlMég akkor is, ha dress code nem szabályozza, hogy pontosan mit kell viselned a munkahelyeden, érdemes néhány íratlan szabályt betartani. Különösen igaz ez nyáron, amikor hajlamosabbak vagyunk igencsak lazán felöltözni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.