Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül - 2. rész

ijesztő dögös smink nélkül celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! 

Szabó Zsófi

A színésznők és a hírességek is csak emberek, minek is sminkelnének a lovardába? Márpedig ez Szabó Zsófi egyik kedvenc helye, így nem is csoda, hogy innen posztolt smink nélküli fotót.

Szabó Zsófi Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Dukai Regina

Reginát ritkán látjuk így, de egy esti, ágyban fekvős képpel a modell is megmutatta magát smink nélkül. A közösségi oldalára feltöltött fotón se alapozó, se púder, se szemfesték nincsen.

Dukai Regina Forrás: Instagram/Dukai Regina

Demcsák Zsuzsa

„A barátaim szerint smink nélkül tinilány vagyok” – írta smink nélküli fotója mellé Demcsák Zsuzsa. Szerintetek?

Demcsák Zsuzsa Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa, Zsigmond László/Life.hu

Dobó Kata

Dobó Kata egy wellnessközpontból jelentkezett be úgy, hogy nem volt beállítva csodás hajkoronája, és sminket sem viselt. Talán nincs is rá szüksége?

Dobó Kata Forrás: Instagram/Dobó Kata

Liptai Claudia

Liptai Claudiát is többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is.

Liptai Claudia Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Ki néz ki legjobban smink nélkül?

Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül 1. rész

A korábbi cikkünkben Dér Henire, Iszak Esztire, Bódi Sylvire, Horváth Évára és Sarka Katára szavazhattatok. Nézzétek, meg, most hogy áll az eredmény!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.