Upsz! Demi Moore sosem volt még ennyire lepukkant: durva fotók!

színésznő ruha Demi Moore szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves sztár kissé slamposan flangált Hollywood utcáin, elsőre nehéz volt felismerni, hogy ő van a fotókon.

A mindig szexi Demi Moore a jelek szerint mostanában nem költ annyit a különböző szépészeti beavatkozásokra. Általában teljes szettben és pompában áll kamerák elé, most viszont kissé fura képek láttak napvilágot róla. A sztár éppen egy barátjától távozott Beverly Hills egyik mesés lakónegyedéből, amikor egy lesifotós megörökítette a szettjét. Bár Demi kedvesen mosolygott a kameráknak, az arca így is kissé megviselt volt. Kattints ide a fotókért!

Forrás: Valerie Macon / AFP

„A szoros ruhákban néha még lélegezni sem tudtam” – Egy hétig én voltam Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160805-egy-hetig-en-voltam-kim-kardashian-ugy-oltozkodtem-mint-a-celebno.htmlSally Holmes, az Elle.com újságírója úgy döntött, azzal ünnepli meg Kim Kardishian önéletrajzi könyvének megjelenését, hogy egy egész héten át megpróbál úgy élni, mint maga Kardashian. Egy négyrészes sorozatban igyekszik bemutatni, hogyan sikerült utánoznia a celeb öltözködési stílusát, szépségápolási trükkjeit, testformálási módszereit és az életstílusát. Az első részben az öltözködése van soron. Trend--Így csinálj nappali sminkből partisminkethttp://www.life.hu/trend/20160808-igy-csinalj-nappali-sminkbol-partisminket-larion-oscar-tanacsai.htmlBizony előfordul, hogy a szoros napirend és a sok tennivaló mellett az esti készülődésre nem jut elég idő. Ezért ha tudjuk, hogy este is programozni szeretnénk, érdemes már reggel egy tökéletes alapot készíteni. TrendOrigoBikiniben vadított ÉNB Barbihttp://www.life.hu/trend/20160805-barbi-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-szexi-bikiniben-feszitett.htmlSzexi bikinis képekkel lepte meg saját magát és rajongóit az Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja. Trend--Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül - 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160805-dogosek-vagy-ijesztoek-magyar-celebek-smink-nelkul-2-resz.htmlSokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! TrendOrigoDemcsák Zsuzsa esküvői ruhában? Árulkodó fotó a sztárról http://www.life.hu/trend/20160805-demcsak-zsuzsa-eskuvore-keszul-arulkodo-fotot-posztolt-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető egy sokat mondó fotót tett közzé a hivatalos Facebook-oldalán. Vajon oltár elé áll a csinos édesanya? Trend--Bridget Jones-on nem fog az idő- Renee Zellweger felkerült a kortalan színésznők listájárahttp://www.life.hu/trend/20160805-renee-zellweger-a-bridget-jones-karakter-megformaloja-semmit-sem-valtozott-az-elmult-evekben.htmlTöbb mint 10 éve már annak, hogy a világ első számú béna szinglije, Bridget Jones esetlen történetével és naív szerelmi viszonyaival belopta magát a szívünkbe. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.