Hatalmas tumor csúfítja el az arcát, mégis szépségtippeket ad

videó smink tumor vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Marimar Quiroa imád mindent, ami a sminkeléssel kapcsolatos. Youtube csatornája is van, sminkelni tanít videóival. Teszi mindezt úgy, hogy egy hatalmas tumor teljesen deformálja az arcát. Marmimar nem tud beszélni, száján keresztül étkezni, és jelnyelvvel kommunikál.

Már babakorában jól látszott, hogy valami nem stimmel, korán diagnosztizálták a betegségét. Rengeteg műtéten esett át, mégsem fog sosem úgy kinézni, mint az egészséges kortársai. Tinikorában sokan csúfolták, mindig megbámulták. Egy idő után azonban eldöntötte, hogy nem foglalkozik a megjegyzésekkel: "A szépség számomra azt jelenti, hogy elfogadom magam, és nem nem figyelek arra, amit máso mondanak" - mondja Marimar.

Marimar imádja a divatos ruhákat és a szép sminkeket, utóbbi a szenvedélye. Két éve döntötte el, hogy videóblogot indít. Rövid videóiban hasznos tippekkel, trükkökel látja el 113.000 követőjét. Sokan rajonganak érte, de a kommentelők között rengeteg rosszindulatú ember is van. Szerencsére Marimart ez nem tántorítja el céljaitól: egy éve már zumbát is oktat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.