A legrosszabb, ami egy modellel történhet! A top 10 legnagyobb esés a kifutón!

modell kifutó esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rossz lépés, és máris a világsajtóban találhatja magát a kifutón négykézláb ügyeskedő modell, aki egy túlságosan merészre tervezett magas sarkú miatt esett hatalmasat. A legújabb botladozó Bella Hadid lett, aki Michael Kors New York-i show-ján bukott hatalmast. Talán ez is olyan emlékezetes marad, mint Agyness Deyn vagy Naomi Campbell bukása? Idézzük fel a leghíresebb modelleséseket!

1. Naomi Campbell

1993-ban egy 23 centiméter magas cipőben zúgott nagyot a kor egyik legnagyobb topmodellje, Naomi Campbell. Vivienne Westwood Anglomania elnevezésű kollekciójának cipői nem csoda, hogy így elbántak a modellel. Végül is 23 centi, az 23 centi!

2. Kamila Wawrzyniak

Persze nem ez volt az egyetlen Vivienne Westwood-show, ahol hatalmas esést csodálhattunk meg. Kamila W. 2006-ban bukott hatalmasat. Kétszer! Vajon a bokái mennyire sínylették meg ezt a kis balesetet?

3. Sessica Stahm

Szegény kanadai modell egy igazi pofára esést mutatott be 2006-ban, a Chloé show-ján. Ő maga is alig hitte el, hogy ekkorát esett. Természetesen az ő karrierjét sem tépázta meg ez a kis zuhanás, hiszen a Vogue magazin címlapjáig is eljutott.

4. Agyness Deyn

Ő is azok közé tartozik, akik bizony dupláztak. A triplát ő már meg sem kockáztatta, inkább lekapta a lábáról a durván magas sarokkal megálmodott cipőcsodát.

5. Carmen Electra

A modell és színésznő 2007-ben dobott egy hátast. Pedig elegánsan vonult, és még egy csókot is dobott a végére. Sajnos azonban ezúttal is csúszott a kifutó, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy az őt követő modell is szépen elzúgott.

6. Nina Porter

Nina Porter még megpróbált lábra állni a Burberry kifutóján, de végül felemás lábakkal lépdelt le róla.

7. Lindsey Wixson

A Fashion For Relief show-ján ezúttal nem Naomi Campbell esett nagyot, hanem Lindsey Wixson, ráadásul nem is ő volt az egyetlen, de mégis övé volt a legnagyobb botlás. Először annyira örült, hogy fel tudott állni, hogy rátett még egy lapáttal, így aztán másodszor, sőt harmadszor is sikerült elesnie.

8. A bokatörő modell

Aki azt gondolta, hogy Naomi Campbell vagy Kamilla W. mutatványa volt bokatörő, az még nem látta a madridi Maria Laufente-show szegény modelljét.

9. A Prada 2009-ben

A Prada 2009-es divatbemutatója sajnos nem a nagyszerű tervezői munkáról lett híres, hanem a szerencsétlen modellekről, akik konkrétan estek-keltek a bemutatón. Ezt már tényleg rossz nézni!

10. A férfiak is pórul járnak

Azt gondoltátok, hogy csak a magas sarkú veszélyes? A házipapucsok sem éppen biztonságosak, legalábbis egy szép fényes és feltehetően csúszós kifutón. Íme, az eredmény:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.