Emily Ratajkowski ruhában is dögös – Heti stílusmustra

Rooney Mara stílusmustra Sarah Jessica Parker Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillogó outfitek, vagány bőrfelső, tollas szoknya, menő street style szettek – nézzük, kik voltak a héten a legtrendibb celebek!

Legcsillogóbbak

Michelle Williams, aki néhány napja ünnepelte születésnapját, egy tőle szokatlan, feltűnő ruhát viselt. Többet is kísérletezhetne hasonló darabokkal. Az viszont senkit sem lepett meg, hogy a sokat meztelenkedő Emily Ratajkowski is egy feltűnő, arany darabban jelent meg egy filmpremieren, habár a tekintete egy kicsit pornósra sikerült.

Michelle Williams, Emily Ratajkowski Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Extrém feketék

Akik a héten a feketére szavaztak, azok valami különlegessel akartak feltűnni. Rooney Mara például egy lágy selyemszoknyával kombinált bőrfelsőt viselt, a modell, Nina Agdal fekete outfitje pedig tollakkal volt kirakva. Az előbbiért mi legalábbis odavagyunk!

Rooney Mara, Nina Agdal Forrás: Northfoto

A bőr vagy a toll jön be jobban?

Street style szettek

A héten egy testvérpár, a stílusikonná avanzsáló Gigi Hadid és a nagyot tanyáló Bella Hadid versenyez a hét street style szettje díjáért.

Gigi Hadid, Bella Hadid Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

A hét legjobbja

A héten az abszolút kedvencünk Sarah Jessica Parker volt, akinek a megjelenése igencsak harmonikusra sikerült.

Sarah Jessica Parker Forrás: Northfoto

10 stíluslecke, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

Közel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.