Az eltorzult celeblábak tanulságai: avagy így vigyázz a lábadra

láb2016 torzulás cipő celeb láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyeges eseményeken látjuk, milyenre deformálódtak a celebek lábai. Az állandó magassarkúzás, a hatalmas sarkak, a kényelmetlen hegyes orrok megteszik a hatásukat.

Tökéletes példa a kalapácsujjakra és az egyéb deformitásokra Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell és Victoria Beckham lába.

Sarah Jessica Parker Forrás: AFP

A legnagyobb hibát természetesen a magas sarkúval követik el, ami megbontja a statikai egyensúlyt, és egészen máshogy oszlik el a test súlya a talpon, mint ahogyan kellene.

Naomi Campbell Forrás: AFP

Ezzel tényleg nagyon vigyázni kell, habár a kezdeti szakaszban még különböző tornákkal korrigálni lehet, később már nem lehet tenni ellene.

Victoria Beckham Forrás: AFP

Így vigyázz a lábadra:

  • Ne hordj mindig magas sarkút!

Sokan például a munkájuk miatt nem tudják elkerülni a magas sarkú használatát, de akkor is érdemes néhány apróságot megfogadni. A magas sarkú ne mindig tűsarkú és hegyes orrú legyen. Válassz más fazonokat is, kerekebb orrút, és esetleg platformosat, ami kevesebb súlyt rak a talppárnára. Ha van rá lehetőséged, hordj magadnál laposabb cipőt, és amikor tudod, cseréld le rá a magasat.

  • Használj talpbetétet!

Ha komoly a probléma, érdemes ortopéd orvost felkeresni, ő ugyanis vényre is tud felírni különböző talpbetéteket, amivel korrigálni lehet egyes deformitásokat. De a komfortra kihegyezett betéteket is érdemes kipróbálni a lábfájósoknak.

  • Egy kis extra kényeztetésre is szükség van

A lábunk az egész testünk tartásáért felel. Ráadásul néha kényelmetlen cipőkbe szorítjuk őket össze, vagy órákig szenvedünk a talp fájdalmai miatt. Éppen ezért nem árt néha egy kis extra törődés! Olvasd el háromlépéses, bőrpuhításból, radírozásból és hidratálásból álló kényeztető tippjeinket.

Támogatott tartalom.

Betiltott óriásplakátok, túlfűtött szexualitás és meztelenkedés – A divatipar sötét oldala (18+)http://www.life.hu/trend/20160915-tulfutott-szexualitas-a-reklamokban.htmlA meztelenkedés, a szexualitás nyilvános ábrázolása ma már alig döbbenti meg az embereket. Elcsépelt közhely lett, ami korábban elemi erővel hatott: akár egy jól időzített meztelenség a színpadon, egy erotikus vonalat képviselő óriásplakát. Ma viszont már sokszor öncélú és unalmas, egyszerűen kifulladóban van ez a trend is. De nézzük, mit jelentett a meztelenkedés korábban, és mekkorát ütöttek az erre építő divatkampányok! TrendOrigoReese Witherspoon a szoknyák királynője – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160923-heti-stilusmustra-szerepel-benne-emily-blunt-kirsten-dunst-reese-witherspoon.htmlEzen a héten többen is elkápráztattak bennünket, ami bizony már nagyon jólesett az elmúlt hetek kevésbé izgalmas ruhaválasztásai után. Diane Kruger, Emily Blunt és Reese Witherspoon is csodásan festettek. Nézzük is a hét legjobbjait! TrendOrigoDivatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszrehttp://www.life.hu/trend/20160922-3-cipo-amit-mindenkeppen-szerezz-be-oszre.htmlVégre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet! Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFP67 éves lett a világ legelső szupermodellje! Így írta át a divat történelmét Twiggyhttp://www.life.hu/trend/20160916-twiggy-a-vilag-elso-szupermodellje-67-eves-lett.htmlHatalmas őzikeszemek, rövid haj, extrémen vékony testalkat, ő volt Twiggy, aki az 1960-as években meghódította az egész világot, hatására éles kanyart vett a divat története. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.