fashion week ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal három izgalmas trendet emeltünk ki a 2016-os őszi–téli szezonból, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ha egy kis extra izgalommal szeretnéd fűszerezni a hétköznapokat.

Bomberdzseki a vagányoknak

Akár egy elegánsabb szetthez is működik, ha igazán vagány vagy. Ráadásul magából a bomberből is vannak sportosabb és fényesebb anyagú, csinosabb változat, úgyhogy könnyen megtalálhatod a stílusodhoz illőt.

Zara 17.995 forint, Mango 19.995 forint, H&M 9990 forint Forrás:

Metálos részletek a tündökölni vágyóknak

A bevállalósok elegáns alkalomra választhatnak ezüstcsillogású ruhát, hétköznapra pedig fényes nadrágot vagy felsőt. De csak egyes részleteken is izgalmasan mutat ez a trend, akár a cipőről, a táskáról, vagy az ékszerekről legyen szó.

Bershka 6995 forint, Zara 9995 forint, H&M 8990 forint Forrás:

Bársony az elegancia híveinek

A bársony a metálhoz hasonlóan igazán extrém, feltűnő trend, viszont nagyon elegáns hatást kelt. Itt is válogathattok a kabátok, nadrágok, zakók, ruhák sokaságából, ráadásul a zöld, a piros, a kék mindenféle árnyalatában.

Bershka 4995 forint, Mango 27.995 forint, Zara 4995 forint Forrás:

3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszre

Végre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.