Bugyi nélkül, átlátszó ruhában jelent meg Kim Kardashian

Forrás: Instagram/kim kardashian -
Divathét kim kardashian villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian szerint a párizsi divathét csakis róla szól, és milyen igaza van: olyan ruhába bújt a Balmain-bemutatóra, amilyet rajta kívül senki más nem merne bevállalni. 

A kétgyermekes anyuka eddig sem arról volt híres, hogy takargatná magát, most pedig, hogy végre visszafogyta a második terhessége alatt felszedett pluszkilókat, szinte nincs nap, hogy ne tenne ki egy pucér, félpucér szelfit, vagy a vörös szőnyegen ne mutatná meg ország-világ előtt a fogyását. A párizsi divathéten egy nap alatt három olyan szettel dobbantott, hogy nekünk már bántja a retinánkat ez a töménytelen mennyiségű magamutogatás. De persze azért nem mehetünk el mellette szó nélkül... A legizgalmasabb rucit a Balmain-show-ra választotta, és nem túlzás azt állítani, hogy a celebnőnek

a puncija is látszott ebben a ruhának nem nagyon nevezhető hálóban.

Forrás: Instagram/kim kardashian

Később, valami titokzatos okból egy gyakorlatilag melegítőnadrághoz hasonlító alsóhoz választott egy szintén sokat mutató felsőrészt, ez sem volt semmi. Tudjuk, tudjuk, hogy hódít az athleisure stílus, de ez azért már más tészta:

Forrás: Northfoto

Ezekhez képest az arany diszkóruha még egész visszafogott darab volt. Nektek bejön ez a stílus?

Forrás: Northfoto

Neked bejön Kim Kardashian stílusa?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.