Halle Berry közönséges volt, és még a mellét is kitette – Heti stílusmustra

stílusmustra Lauren Graham Kate Hudson Reese Witherspoon Halle Berry stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellhangsúlyos ruhák, virágminták, helyes pasik és egy nagy kedvenc. Íme, a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai!

Mellbedobással

Hiába slankít a fekete, Reese Witherspoon melle igencsak hatalmasnak látszott ebben a szettben. Halle Berry a hét másik cicivillantója: talán még jól is mutathatott volna ez a dekoltázs, ha a haja szépen meg van csinálva, és a nadrágkosztüm is ízlésesen állt rajta. De az összhatás ezúttal meglepően közönséges lett.

Reese Witherspoon, Halle Berry Forrás: AFP

Forrás: AFP

Ki nézett ki jobban?

Virágmánia

Hiába ért véget a nyár, a virágmánia még most is tartja magát. Meg is mutatunk most két különböző stílust. Az izraeli származású modell és színésznő, Gal Gadot egy nagyon elegáns, csillogó ruhát választott, Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárja viszont a kissé bohókásabb, színes, de még mindig elegáns vonalat hozta.

Gal Gadot, Lauren Graham Forrás: Northfoto, AFP

Melyik stílus jön be jobban?

Pasimustra

Alig várjuk, hogy Ewan McGregort újra láthassuk a Trainspottingban, de addig is itt van a vörös szőnyegen. De ez a fehér cipő jó választás volt? Kicsit elegánsabb stílust hozott a Gettómilliomos sztárja, Dev Patel, aki Nicole Kidmannel vonult a Lion című film premierjén.

Ewan McGregor, Dev Patel Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a stílusa tetszik jobban?

A hét legjobbja

Múlt héten Beyoncé pompázott rózsaszínben, ezúttal pedig hasonló színű szettel lopta be magát a szívünkbe Kate Hudson, aki azonban teljesen más stílust képviselt: káprázatosan elegáns volt.

Kate Hudson Forrás: AFP
Pezsdülj fel! Szépségtippek a divat fővárosából, Milánóbólhttp://www.life.hu/trend/20161013-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlKáprázatosan izgalmas, amikor a tradíció és az innováció összeolvad a mediterrán temperamentummal. Fantasztikus anyagválaszték, formavilág és megannyi kreatív pompa, ami a milánói divathéten elénk tárult. Persze a kulisszák mögött még sok izgalom rejlik! Nézzük meg közelebbről milyen sminktrendek lesznek a következő szezonban, amiket magunkévá tehetünk TrendOrigoÁlomesküvő 3. rész - „Az emlékezetes esküvők mesés meghívókkal kezdődnek”http://www.life.hu/trend/20161012-alomeskuvo-harmadik-resz-meghivok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Vasfűzők, radioaktív arckrémek, arzénruhák – 15 halálos divathóborthttp://www.life.hu/trend/20161007-15-halalos-divathobort-az-emberiseg-tortenelmebol.htmlAz emberiséget mindig is meghatározta a divat, és akár elismerjük, akár nem, mindannyiunk életére hatással van. Ha visszanézzük gyerekkori fényképeinket, valamennyien megmosolyogjuk akkori öltözetünket és kinézetünket, hiszen minden kor mást tartott divatosnak. A legtöbb divathóbort valóban csupán megmosolyogni való, de akad példa arra is, hogy egy-egy felkapott divatirányzat akár halálos következményekkel is járhat. Trend--Boldog születésnapot, Palvin Barbi! 7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokathttp://www.life.hu/trend/20161006-palvin-barbi-23-eves-lett-igy-ragyogja-tul-a-vilagsztarokat.htmlA világhírű magyar modell ma ünnepli 23. születésnapját, ennek apropóján összeszedtünk néhány szettet, amivel még a világsztárokat is túlragyogta, és bebizonyította, hogy nemcsak bikinis képeken és divatfotókon, hanem a vörös szőnyegen is ő a legszebb. Trend--Haj- és sminkvariációk egy őszi-téli esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20161012-haj-es-sminkvariaciok-egy-oszi-teli-eskuvore.htmlLegtöbben nyárra vagy tavaszra időzítik a nagy napot, pedig az őszi és a téli esküvőnek is megvan a maga bája. Csodás természeti témájú esküvőket lehet ilyenkor tartani, ráadásul hosszú csipke felsőkben pompázhattok. Mindezekhez most szuper frizura- és sminktrükköket is mutatunk nektek! TrendOrigoCipőmánia az ókortól napjainkig - Avagy miért imádják a nők a lábbeliket?http://www.life.hu/trend/20161004-cipomania-az-okortol-napjainkig.htmlManapság a nőiesség egyik meghatározó alapdarabja a szép cipő. De honnan indult a cipőmánia, és miért alakult ki ez a divathóbort? Ideje visszatekinteni 10 ezer évvel ezelőttre! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.