Döbbenet: Berki Krisztián csipkés alsógatyát hord!

Forrás: Nagy Orsolya/pr -
alsónadrág csipke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meghökkentő húzásairól híres műsorvezető, Berki Krisztián újabb furcsa dolgot tett közzé magáról: egy fotót, amin megmutatta csipkés alsógatyáját!

Berki Krisztián először talán a herevasalásával döbbentette meg a közönséget, és azt hittük, ezek után már semmin nem lepődünk meg, de mégis. A műsorvezető érdekes fotót tett közzé a Facebook-oldalán, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A műsorvezető megmutatta alsógatyáját.

Forrás: Nagy Orsolya/pr

Kiderült, hogy Berki Krisztián nem akármilyen alsóneműt hord: csipkés gatyát visel! A fotó mellé magyarázatot is fűzött, a többi között például megtudhattuk, hogy a műsorvezető nem követi, hanem diktálja a divatot.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Én csipkés alsógatyában döntögetem a nézettségi rekordokat! Az egész életem arról szól, hogy feszegetem a szabályokat. (...)

Szerintem nagyon karaj ez a csipkés alsóruci. Még többet dob a trendi imázsomon.

Ahhoz, hogy a magamfajta Metroszexuális Kan az önmegvalósítás nirvánájába lépjen – azaz a tyúkpucolás mellett műsort is tudjon vezetni, sok-sok szerepnek kell megfelelni, mely során az énképem is alakul.

Nem követem, hanem diktálom a divatot.

És igen, ilyen extravagáns inget is felveszek. (...) Biztos lesznek majd olyanok, akik viszont legyintve szólnak le, hogy egy újabb sztárallűr ejtette rabul a Berkit... Szerintem meg számos extrém példa van arra, hogy a férfitársadalom elindult hódító útjára. Egy rakás kozmetikai és ruházati cég fordult felénk, s keresi a kegyeinket. Van olyan férfi, aki korrektort használ, van, aki harisnyát húz. Én meg szexi csipkés alsót hordok” - fűzte a fotóhoz gondolatait Berki Krisztián.

Ezt is megértük: Szexi, combvillantós ruhában mutatkozott Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20161104-szexi-combvillantos-ruhaban-mutatkozott-katalin-hercegne.htmlAmióta kétszeres édesanya lett, azt kell mondjuk, Katalin hercegnő sokkal, de sokkal merészebben választ ruhát, mint korábban. Legutóbb azt is megmutatta, hogy bizony neki is vannak combjai, nem is akármilyenek! Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 4. részhttp://www.life.hu/trend/20161103-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-negyedik-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Nézzük, ezúttal kik öltöztek össze! Trend--A szülinapos Kendall Jenner partiruhája elég ütősre sikeredetthttp://www.life.hu/trend/20161103-kendall-jenner-szulinapos-szexi-ruhaban-bulizott.htmlKendall Jenner 21 éves lett, ez alkalomból pedig természetesen bulizott a szupermodell. Tette ezt nem is akármiben: egy feltűnő, brutálszexi és méregdrága ruhában ünnepelte magát Kim Kardashian húga. TrendOrigoRihanna, a kaméleon: Bob Marley-nek öltözve flangált New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20161103-bob-marley-nek-oltozve-flangalt-new-yorkban-rihanna-enekesno.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy Rihannánál jobban és gyakrabban senki sem tud stílust váltani. A világsztár legutóbb nagyon lazára vette a figurát - mutatjuk is, ő milyen szettben kezdte a novembert! Trend--58 évesen pont úgy akarunk kinézni, mint a szuperdögös Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20161103-sharon-stone-szuper-formaban-van-testverevel-ment-a-voros-szonyegre.htmlSharon Stone 58 éves, és bár sokszor írtuk már arról, milyen remekül fest, azt kell mondjuk, a világsztár képes mindig túlszárnyalni önmagát. Ezúttal is így tett! Trend--Na ne! A plasztika műve lenne a 19 éves Hailey Baldwin arcocskája?http://www.life.hu/trend/20161103-hailey-baldwin-modell-allitolag-plasztikaztatott.htmlA legújabb, Insta-modellgeneráció egyik sztárja, Kendall Jenner kebelbarátnője, Hailey Baldwin még csak 19 éves, de jól értesültek szerint már nem egyszer kés alá feküdt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.