Kim Kardashian fotó műtét celeb Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Claire Leeson 18 ezer fontot, nagyjából 6 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian. Azóta megbánta a dolgot. 

A brit nő úgy érzi, hogy ezzel a lépéssel élete legnagyobb hibáját követte el. "Nem tartottam magam valami nagy számnak, azt gondoltam, ha úgy fogok kinézni, mint ő, csinos leszek...Most már utálom ezt az egészet.Tönkretette az életemet, nevetségessé váltam. Az emberek nem értik, hogy az nem bók, ha Kimhez hasonlítanak, engem inkább felbosszant" - nyilatkozta a Daily Mailnek Claire, aki most azon gondolkodik, hogyan is változtathatná meg a külsejét.

Forrás: Instagram/Claire Leeson

A brit nő arról panaszkodott, hogy elege van abból, hogy folyton Kardashianhez hasonlítgatják, hiszen neki megvan a saját személyisége.

Ismét pucérkodós képpel borzolja a kedélyeket Kim Kardashian

Fedetlen keblek, neccharisnya és farmer - Kim a képének a "Parisian Vibes" címet adta, ami nagyjából azt jelenti, hogy párizsi hangulat. Fotó!
Ráncos és kissé ősz lett Gary Barlow, a Take That egykori szépfiúja http://www.life.hu/trend/20161107-gary-barlow-kisse-megoszult-rancos-lett-az-egykori-szepfiu-enekes.htmlA 45 éves sztár a hivatalos Twitter oldalára lőtt egy szelfit, melyen jól meglátszik, hogy bizony felette is eljárt az idő. Trend--Így fest anyaszült meztelen Sophie Marceau: videó a sztárról! http://www.life.hu/trend/20161019-sophie-marceau-meztelen-legujabb-filmjeben-dobja-le-a-textilt-video.htmlŐ nem állt be a droggal és alkohollal küzdő sztárok sorába: évtizedek óta sikeres és boldog a filmek világában. Trend--Fantasztikusan fest Lilu: mint egy tinédzser! http://www.life.hu/trend/20160926-lilu-batran-letagadhatna-jo-par-evet-a-musorvezeto-csinosabb-mint-valaha-foto.htmlA csinos műsorvezető napról napra elkápráztat minket egy-egy dögös bejegyzéssel. Most újabb csodás poszttal bővült a lista. Trend--A legnagyobb hírességek haját vágja, mégsem erre a legbüszkébb a magyar sztárfodrászhttp://www.life.hu/trend/20161108-budai-alexnew-yorkban-elo-magyar-mesterfodrasszal-beszelgettunk.html„Ha röviden mesélem, akkor tündérmese, ha hosszan, akkor egy történet a valódi életről” – mondja saját életútjáról Budai Alex mesterfodrász, aki New Yorkban a legnagyobb hírességek haját vágja. Őt mégsem ez mozgatja, hanem az az energia, amit azoktól a rászorulóktól kap, akiken segít. Korábban hajléktalanok haját vágta Budapesten, és ezúttal is egy jótékonysági rendezvényre utazott haza: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Átmeneti Családok Otthonában csinálta meg a rászorulók haját fodrászkollégáival. Alex igazi inspiráló ember, egy álmodozó, és nagyon pozitív személyiség, aki önmaga maradt a sztárvilágban is. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoTudtad? A pasik a ruhádat nézik meg először rajtad!http://www.life.hu/trend/20161107-3-es-fel-masodperc-alatt-dol-el-az-elso-benyomas-ez-az-mit-nezunk.htmlAz első benyomás fontosabb, mint gondolnánk, nemrég pedig egy kutatásból az is kiderült, mit néznek meg rajtunk elsőként a férfiak. Trend--Új trend a háztartásban: Takarítás közben kapcsolj ZEN módba!http://www.life.hu/trend/hirdetes/20161103-takaritas-haztartas-electrolux.htmlFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.