Hatalmas anyajegy csúfítja el a fiatal lány arcát, mégis imádják a videóit

fashion week smink sminkvideó anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi szenzáció lett a 24 éves lány, aki sminkvideóival halmozza el a rajongóit. Ám a legtöbb vloggerrel ellentétben ő nem tökéletes szépség: egy hatalmas anyajegy takarja el a fél arcát. 

A fogorvosi asszisztensként dolgozó Amy Elsegood arcán gyakorlatilag a születése óta ott van a hatalmas anyajegy. A lányt jó ideig csúfolták emiatt, ám ő mára már megtanult vele együtt élni - ebben pedig nagy szerepe van szerelmének, Josh-nak. Amy ma már a hasonló gondokkal küzdőknek ad szuper tippeket sminkvideóival.

A lány 11 évesen tanult meg olyan speciális technikákat, melyekkel ügyesen eltakarja az anyajegyét,

mára pedig már profin készít olyan makeup-ot, amivel semmi, de tényleg semmi nem látszik anyajegyéből.

"Ma már bátran megyek bárhová smink nélkül, ennek ellenére szeretem megismerni és gyakorolni a legújabb technikákat. Nagyon sok fiatal lány küzd hasonló gondokkal, szeretnék nekik segíteni trükkökkel és azzal, hogy megismerjék a legjobb márkákat" - mondta a fiatal lány, akinek videóit már több ezren tekintették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.