A ronda karácsonyi pulcsik ideje lejárt! Helyette itt vannak az öltönyök

karácsony öltöny ronda pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök!

Ha nemcsak a lelkedben adózol az ünnepi szellemnek, hanem külsőségekben is megadnád a módját az ünneplésnek, akkor ideje beszerezned egy karácsonyi öltönyt!

"Az OppoSuits szereti máshogy csinálni a dolgokat, ezért ruháink pontosan az ellentettjei az unalmas, üzleti öltözéknek. Öltönyeink bámulatos dizájnnal készülnek, amelyek bármilyen alkalomra megfelelőek" - olvasható az OppoSuits márka honlapján, ahol sokkoló látvány tárul az odatévedő internetezők elé, azonnal kétségbevonva, hogy valóban megfelelőek-e bármilyen eseményre az ott árult öltönyök. De hagyjuk is a hétköznapokat, beszéljünk inkább a karácsonyról. A márka ugyanis bevezette a karácsonyi öltöny kategóriát is, ami tényleg vetekszik a ronda pulcsikkal. De beszéljenek helyettünk inkább a képek.

Ideje beszerezned egy karácsonyi öltönyt! Forrás: opposuits.com

Ennyibe kerül

A holland cég 28 ezer forint körül árulja az öltönyöket, de megéri sietni, mert sok mintából már igencsak fogynak a méretek. Úgy látszik kelendő lett a termék.

Azért a karácsonyi pulcsiktól sem akarjuk elvenni a kedveteket, főleg, hogy nekünk, lányoknak még mindig ez az elérhető, ha viccesre vennénk az ünnepi készülődést. A The sweater store-on 15 ezerért juthatsz hozzá egy szuper darabhoz. Azért mielőtt rendelésre adod a fejedet, nézz körül a padláson a régi holmik között, hátha rád maradt valami még a 90-es évekből.

Ne feledkezzünk meg a karácsonyi pulcsikról sem Forrás: thesweaterstore.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.