Sokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegről

dögös férfi Hollywood sokkoló vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabokat! 

Leonardo DiCaprio

Az év elejének meghatározó pillanata volt, amikor Leonardo DiCaprio végre átvehette a hőn áhított aranyszobrot. Így ebből a válogatásunkból sem maradhatott ki kedvenc színészünk – az Oscar-szoborral a kezében. DiCaprio egyébként a klasszikus eleganciát választotta erre az alkalomra.

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP/Hubert Boesl

Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán!

Amikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen.

Ryan Gosling

Sokak szerint Ryan Gosling bizony bármiben sármos lenne. De egy ilyen klassz öltönyben, amiben a Rendes fickók című film olasz közönsége előtt jelent meg, biztosan az.

Ryan Gosling Forrás: AFP/Primo Barol

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth is szeret kísérletezni a színekkel, és közben ritkán lő mellé, ahogy ezúttal sem tette. Ez a nagyon világos árnylatú szürke szín is nagyon jól állt neki, és tökéletesen passzolt hozzá a kicsit már metálos nyakkendő és a bordóval kiegészített cipő.

Chris Hemsworth Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Benedict Cumberbatch

A Doctor Strange Los Angeles-i világpremierjén Benedict Cumberbatch elképesztően jól festett ebben a bársonyzakóban. Mint egy angol úriember!

Benedict Cumberbatch Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Bradley Cooper

A War Dogs premierjén a megszokott vörös szőnyeges öltönynél sokkal lazább szerelést választott Bradley Cooper. Egyébként nem is állna rosszul, csak a sok gyűrődés miatt kicsit már rendetlen lett az összhatás.

Bradley Cooper Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Eddie Redmayne

A Legendás állatok és megfigyelésük New York-i világpremierjén viselte ezt az öltönyt Eddi Redmayne, akin unalmas ruhát még soha nem láttunk. Az öltönyöket is hihetetlen jó ízléssel választja ki, egyszerűen imádjuk a stílusát.

Eddie Redmayne Forrás: AFP/Michael Loccisano

A 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumból

A legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban.

Tom Hiddleston

Nagyon úgy fest, hogy a brit pasik 2016-ban mindenkit vernek. Eddie Redmayne és Benedict Cumberbatch mellett Tom Hiddleston stílusa is kikezdhetetlen. A szín és a szabás is tökéletes. Nem is csoda, hogy azt rebesgetik: ő lehet az új 007-es!

Tom Hiddleston Forrás: AFP/Monica Schipper

Justin Timberlake

A Trollok című mesefilm premierjén Justin Timberlake játékosra vette a figurát. Lehet, hogy a mesefigurák inspirálták a választott színeket.

Justin Timberlake Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Jared Leto

A Suicide Squad különböző nagyvárosokban megrendezett premierjeire szokatlan ruhákban érkezett a világ új Jokere. Londonban ezt a zöld és rózsaszín összeállítást viselte.

Jared Leto Forrás: AFP/Ik Aldama

Kanye West

A jelmezszerű ruhákról elhíresült Met-gálára gyakran a férfiak is meglepő szerelésben érkeznek. Kanye West majdnem annyira csillogott, mint felesége, Kim Kardashian, ráadásul kék kontaktlencsével sokkolta a rajongóit.

Kanye West Forrás: AFP/Larry Busacca

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.