Sarka Kata szelfi kommentelők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle...

Sarka Katának ma délelőtt volt ideje edzeni, ezért annak rendje és módja szerint meg is örökítette a pillanatot. Szexi ruhában, full sminkben és felékszerezve fotózta magát, a tükörnek pózolva. A fotó önmagában mindenkinek tetszett, a probléma azzal volt, hogy mindezt edzés után készítette, amikor az emberek általában izzadtan és leharcolva festenek. A kommentelők nem is hagyták szó nélkül a látványt... Kata ezzel a posztjával egy óriási lavinát indított el követői között:

"Jajj de hiányzott már egy kondis kép full sminkben, felékszerezve, kibontott hajjal miközben el vagy teljesen ragadtatva magadtól, h szerinted mennyivel szebb, fittebb, egészségesebb, jobb nő vagy mint 6 éve..."

"Sminkbe edzeni...?! Ha nincs kipostolva ugye nem ér semmit a mai fejlett világban
Annyira jó volt tehát múlt idő..ahhoz képest egy árva izzadság,verejték nincs rajtad.virtualis edzés gondolom"

Volt, aki azt is tudni véli, hogy

a műsorvezető nagyobb melleket szabatott magának:

"Aki..esetleg nem veszi èszre...itt nem az edzès a lènyeg...hanem.az új ..pár számmal magyobb mellek!"

Természetesen akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették a sztármamit:

"Mennyi irigy ember.Oda van irva Mennyire jo volt.Tehat edzes utan foleg egy ismert szemelynek miert nem lehet posztolni ezt?Azt nezzetek,hogy akar peldakep is lehetne abban,hogy edzesre buzdit jopar embert."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.