Ashley Graham is Victoria's Secret angyal lesz?

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
fashion week Victorias Secret Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret színpadán csakis szuperkarcsú nők vonulnak, a plus size modell Ashley Graham szerint azonban ideje ezen változtatni. 

Szokás szerint idén is hatalmas siker volt a Victoria's Secret fehérneműbemutató, ahol a világ legszebb, legformásabb és legkarcsúbb modelljei vonultak a kifutón. Az angyalok a show előtt kőkeményen edzenek, diétáznak, hogy a legjobb formájukat hozzák a bemutatóra. Ashley Graham finoman szólva sem S-es méret, ám ő pont a nőies idomai miatt vívta ki magánnak a hírnevet. A lány szerint ideje lenne a fehérneműcégnek is kicsit változtatnia a követelményeken.

Ashley Graham Forrás: Instagram/Ashley Graham

A plus size modell egyébként szerepelt már fehérneműben nem egy magazinban. Saját bevallása szerint kontrolláltan eszik, edz, de ő a nőies testalkatot képviseli.

Sokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161206-eves-pasimustra-hollywood-voros-szonyegerol.htmlNemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabok! TrendAFPBotoxoltatják lábukat a nők, hogy ne fájjon a magassarkú viselésehttp://www.life.hu/trend/20161207-fajdalom-ellen-botoxoltatjak-labukat-a-nok.htmlEgyre több nő veti alá lábait botox injekciónak, főként az ünnepek környékén, ám nem azért, hogy ránctalan legyen a talpuk! Elvileg ez az eljárás arra is alkalmas, hogy enyhítse a fájdalmat, amit a magassarkú cipő viselése okoz! Trend--Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--A legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFPÓriásinak tűnnek Sarka Kata mellei http://www.life.hu/trend/20161206-sarka-katanak-nekimentek-a-kommentelok.htmlSarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle... Trend--A legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.