Mexikóban mutatta meg csodás testét a plus size modell, Ashley Graham

Forrás: Instagram/ashleygraham -
modell Ashley Graham sztárok plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a piszkafáké a világ - ezt már jó ideje tudjuk. Az egyik legismertebb plus size modell, Asley Graham a női test egyik élharcosa, és ő az élő példa arra, hogy a pluszkilók igenis tudnak nagyon jól állni!

Mexikóban pihen a gyönyörű plus size modell, Ashley Graham. A lány meg is mutatta, mennyire élvezi a türkiz tengert és a pálmafákat: Cancunban lőtt egy nagyon dögös szelfit, amin a főszerepet a cickói kapták, amiket az égvilágon semmi nem takar...

Forrás: Instagram/ashleygraham

Pár napja is posztolt képet a nyaralásáról Ashley: akkor egy egész alakos, bikinis fotóval lepte meg a rajongóit. Pluszkilók ide vagy oda, csodaszép ez a lány!

Forrás: Instagram/ashleygraham

Nem is értjük, miért akadt ki az internet népe a nyáron: akkor ugyanis azzal gyanusították Ashley-t, hogy becsapta a rajongóit, mert túlságosan sokat fogyott. Akkor vékonyabb volt a modell, ám nem tudni, mennyi Photoshop van a képen. A mostani bikinis képét elnézve ugyanis az alakja tökéletes; épp olyan, mint egy hús-vér nő!

Sütőlap és fánkocskák: hazánk celebjei, akik fakanalat ragadtak http://www.life.hu/sztarok/20161010-vajna-timea-es-majka-sztarok-akik-ettermet-nyitottak-hamburger-es-fank.htmlHamburger, olasz ételkülönlegesség és magyaros fogások – nem, most nem egy étterem kínálatát soroljuk. Hazánk sztárjai közül többen sikeres étteremtulajdonosok, ahová nemcsak a finom falatokért, de egy-egy közös képért is beugranak a rajongók. Utánajártunk, kik azok a hírességek, akik a legmenőbb éttermekkel rendelkeznek Magyarországon. TV + Sztárok--48 éves lett a dögös Hugh Jackman: az X-Mennek köszönheti karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-hugh-jackman-48-eves-a-x-mennek-koszonheti-a-karrierjet.htmlA férfias és szívdöglesztő Hugh Jackman karrierje kezdetén nem a filmek világában volt ismert, hanem a színházi életben. Olyan jó musicalszínész volt, hogy még díjat is kapott érte, de ma már el nem tudnánk képzelni az X-Ment nélküle. TV + SztárokOrigoHajdú Péter megújult Frizbije nem aratott elsöprő sikerthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-oriasi-dobasra-keszult-megsem-jott-a-nagy-durranas-a-frizbi-cimu-musorban.htmlA közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez. TV + SztárokOrigoÍgy készül Fluor Tomi a Cometre: meglepetés lesz a színpadon? http://www.life.hu/sztarok/20161011-fluor-tomi-ket-kategoriaban-is-jeloltek-a-zenekart-erre-szamit-az-enekes.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a népszerű magyar együttes, a Wellhello zenekar tagjait faggatta. A fiúk gőz erővel készülnek az idei Comet-díjátadó gálára, ahol két kategóriában is jelölték a zenekart. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMiley Cyrusnak megeredt a nyelve: szexuális hovatartozásáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-miley-cyrus-enekesno-a-szexualitasarol-meselt.htmlMiley Cyrus a világ egyik legirigyeltebb nője, hiszen kedvese a nagyon jóképű Liam Hamsworth színész. Ám nem volt ez mindig így: az énekesnő korábban ugyanis a nőkhöz is vonzódott. TV + Sztárok--Máris bedobták Vajna Timi fánkozójának ablakáthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-vajna-timi-fankozojanak-ablakat-bedobtak-facebookon-akadt-ki.htmlVajna Timi, aki amúgy unikornissal a fenekén edz, Facebook-oldalán tette közzé, hogy bizony vadiúj fánkozójban máris kárt tettek a huligánok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.