Vajna Timi fotózás Maldív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi csodálatos helyen indította az újévet: a Maldív- szigeten tölti idejét, ahol egy jó kis forgatást- fotózást is beiktatott a programba.

Elképesztő helyeken és pózokban fotózták a párductestű Vajna Timit, aki szemmel láthatóan nem csak az egzotikus táj szépségében és a melegítő nap sugaraiban fürdőzik, hanem a fotós folyamatos jelenlétét is élvezi.

Egyelőre nem árulta el a celeb, hogy mihez készülnek a felvételek, de ilyen helyszínnel és modellel garantált lesz a siker.

Ezúttal egy nem mindennapi videót posztolt Instagram oldalára a sztár:

falatnyi bikiniben, fejjel lefelé pózol a tenger felett.

#behindthescenes #islandlife

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

A szexi felvételeket a naplementében rögzítették, így még izgalmasabb volt a látvány.

Rock and roll #bestshooting ever thanks @marcosmellocavallaria @cavallariafilmes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Egyszerű, dögös, otthon elkészíthető frizura szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161229-csinald-magad-a-szilveszteri-hajad.htmlSokaknak nem fér már bele az év végi hajtásba, hogy a szilveszeri buli előtt fordászhoz menjenek. Nekik és minden kreatív lánynak szól a következő videó: készítsd el otthon a dögös party sérót! Trend--Gáspár Evelin vadmacskára sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20161229-gaspar-evelin-egyre-dogosebb.htmlGáspár Evelin ultra dögös sminkben pózolt. TrendOrigoEmily Ratajkowski csupán egy szemüvegben pózolhttp://www.life.hu/trend/20161229-emily-ratajkowski-ismet-meztelen.htmlEmily Ratajkowsni attól híres, hogy előszeretettel dobja le a textilt és mutatja meg a világnak formás idomait. Így év végén ismét borzolja a kedélyeket... TrendOrigoVajna Timi szexi kókuszokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20161228-vajna-timi-megmutatta-vakacio.htmlVajna Timiről tudjuk, hogy jelenleg a Maldív-szigeteken piheni ki az év fáradalmait. Ezúttal viszont nem akármilyet villantott... TrendOrigoBódi Sylvi megmutatta formás hátsójáthttp://www.life.hu/trend/20161216-bodi-sylvi-kiposztolta-posijat.htmlBódi Sylvi irigylésre méltó életet él: a világ legszebb tájain lovagolja meg az újtába kerülő hatalmas hullámokat. Ezúttal is vizen fotózkodott, a popsiját mutatta meg rajongóinak. TrendOrigoElképesztően kerek popsit villantott Nagy Adrihttp://www.life.hu/trend/20161026-nagy-adri-nagyon-szexi-feneket-villantott.htmlNagy Adri nem csak jól énekel, hanem írtó szexi is - megtudtuk, mivel tartja formában csodás alakját a csinos énekesnő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.