Vajna Timi elárulta, mivel teszi esténként boldoggá Andyt

Vajna Timi házasság Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi kis betekintést engedett a magánéletükbe, a házasságukban kialakult szokásaikról mesélt. 

Sok mindenről szó esett a Vajna Timivel folytatott interjú alatt, például azt is bevallotta, hogy lassan úgy érzi készen áll az anyaságra. A szépség mesélt arról is, hogy miképpen töltik a mindennapjaikat a férjével, sőt még azt is megtudhattuk,

elalvás előtt mit csinálnak a hálószobában.

Ez a szokás alakult ki Timi és Andy között Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Timi azzal kezdte, hogy ugyanolyan hétköznapi feleségként funkcionál otthon, mint bármelyik másik nő. Melegítőben jár-kel a házban, hiszen folyton fázik, és szívesen ül le beszélgetni, filmet nézni a férjével. Azt is elmesélte, hogy ennyi idő után már közös szertartásaik is kialakultak, amiből most egyet mi is megtudhatunk:

"Lefekvés előtt mindig átbeszéljük, mi történt velünk a nap folyamán. Aztán a férjem kér tőlem egy hátcsiklandozást, azt ugyanis imádja" - árulta el Timi a Story Magazinnak adott interjújában.

A fiatal feleség mostanában egész gyakran tesz közzé információkat a közösségi oldalain, a kedvelők nagy örömére. Nemrégen egy szállodai fotózásról töltött fel képet az Instagramra, ezután pedig a vakációzásáról is küldött egy üdvözlő fotót az itthoniaknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.