Legyél igazi hókirálynő - Ragyogj a tél legszebb sminkjében!

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás smink tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok.  

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet arcolajjal. Ezt követően jöhet a világos folyékony alapozó, egységesen vidd fel az alapozót, majd gondosan púderezd le.

Jó tudni!

Ez a smink világos bőrűek számára a legideálisabb, de a kreol bőrűeknek sem kell lemondani erről a lehetőségről, csak világosítsák ki egy-két tónussal a bőrszínüket.

A hókirálynősmink titkai

A mozgó szemhéjadra vidd fel először a szaténfehéret, majd satírozd a hideg rózsaszínt a szempillák tövébe. A jegeskéket vidd fel az alsó pillatőhöz, és ezüstszínnel élénkítsd a mélyítővonaladat. Szépen mosd össze a színeket kontúrmentesen. A szempillatőbe húzz egy ultravékony fekete tusvonalat, ami megdobja, kontrasztosítja a jeges árnyalatokat. A szempillákat fehér vagy kék színű szempillaspirállal fesd ki a tökéletes hatás érdekében. Ha éppen nincs fehér vagy kék spirál, a klasszikus feketével is működik.

Ragyogj, akár egy igazi hókirálynő! Forrás: Thinkstock

Szemöldöködet finoman egy kis kék szemhéjpúderrel húzd át, de gondosan fésüld ki a felesleget. A szemzugba jöhet egy kis mikrocsillám, ami nagyon szépen kiemeli a szemfestést. Az arccsontra pedig tegyél csillogó, holografikus highlightot. Az orcákat halvány rózsaszínes árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd.

Ha tökéletes harmóniára vágysz, akkor ajkad színe ugyanolyan legyen, mint az arcpirosítód színe. A legérzékibb, ha felteszed a rózsás árnyalatú ajakrúzst, és megkoronázod egy ultracsillogó szájfénnyel. De nagyon jól illik a hókirálynősminkhez még a halványlila, a pasztellkék, valamint a holografikus szájfények is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.