Így rejtette el a durva bőrhibákat a sminkmester: Fantasztikus videó!

Forrás: Thinkstock -
sminkmester szépség átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az sminkmester megmutatta: a helyes módszerrel bárkit széppé lehet varázsolni. Bemutatta egy kliensén, kinek arcát rengeteg gyulladt akné borítja.

Már akkor is ki vagyunk akadva, ha egy nagyobb pattanás jelenik meg az arcunkon, amit nem tudunk ügyesen lesminkelni, mit mondana vajon az a nő, akinek az arcát rengeteg gyulladt akné borítja?

Pontosan ezért döntött úgy Gohar Avetisyan sminkmester, hogy megmutatja a titok nyitját. Ebből a videóból kiderül, hogy nincs lehetetlen, csak ismerni kell a megfelelő termékeket, és a helyes módszereket.

Magic before and after by me ❤️❤️❤️ а вот и видео ........

Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) által közzétett videó,

A változás káprázatos, több, mint elképesztő. A sminkelés után teljesen másképp fest a hölgy, rá sem lehet ismerni. Az sminkes számtalan felkérést kap, de most erre a nőre esett a választása, mert megérintette a története - tudta meg a DailyMail.

Я получила просто огромное количество заявок и историй на участие в новой программе для телевидения с моим участием ❤️ Со многими уже связались , пригласили , остальных пригласим для новых преображений в будущем ❤️ спасибо всем за участие одна из историй тронула меня до глубины души , что я не сдержалась и пригласила эту девушку сразу же в этот же день , а точнее ночью она уже 2 года борется с этими высыпаниями , делала переливание крови и была у лучших специалистов но бесполезно ничего не помогает . Фотографию этой девушкой прислала мне её подруга , которая попросила хоть на пару мгновений осчастливить её. Я знаю , что первое , что может появиться в голове каждого из нас : " Да ну, фуууу.... лучше бы лечила !!!! Чем замазывала !!!" . Но, вместо того , чтобы осуждать и модель, которая страдает и меня , которая помогла ей почувствовать себя по-настоящему красивой и женственной Если можете , то помогите или порадуйтесь за эту улыбку и счастливые глаза, хоть и временно все это ❤️ как думаете , преображение удалось ? Видео грузить ?

Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) által közzétett fénykép,

A bőrhibákkal küzdő nő már 2 éve próbál megszabadulni az arcát elcsúfító sebektől, hegektől és a gyulladt pattanásoktól, de eddig nem járt sikerrel. Ettől természetesen az önbizalma, az önértékelése is sokat csökkent, nem érzi jól magát a bőrében.

A 22 éves tehetséges sminkes elárulta, hogy sokszot vállal ilyen átalakításokat másokkal is, mert szeretné ha a nők rádöbbennének, milyen szépek is tudnak lenni.

Pattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstockKasza Tibi barátnője igazán szexi bikiniben http://www.life.hu/trend/20170111-kasza-tibi-baratnoje-igy-nyaral-a-csinos-manker-floridaban.htmlA pár éppen a mesés Floridában piheni ki az elmúlt év fáradalmait, melyről persze rendszeresen posztolnak a közösségi oldalukon. TrendOrigoKatalin hercegné hibázott? Hatalmas a botrány! http://www.life.hu/trend/20170111-katalin-hercegne-botrany-alpakaszor-kucsmat-huzott-a-fejere.htmlBár Vilmos herceg felesége imádja a divatot, a legújabbi döntésével igencsak magára haragította a lelkes rajongóit. Trend--Christina Milian átlátszó ruhában feszít: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170111-christina-milian-extrem-ruhaban-pozolt.htmlEz nem semmi! Christina Milian ruhájától mindenkinek leesett az álla. Mindent eltakar, de közben mégis csak rálátást biztosít a csinos énekesnő intim területeire. Trend--Smink nélkül felismerhetetlen Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20170110-salma-hayek-smink-nelkuli-szelfit-lott.htmlSalma Hayek az egyik legszexibb hollywoodi világsztár az 50 pluszos kategóriában. Formás idomai és mindig tökéletes megjelenése a legtöbbször elismerést vált ki az emberekből, minimum 10 évet letagadhatna a korából. Ezúttal viszont nem kellett volna lefotóznia magát... Trend--Fenékpárnát viselt a Golden Globe-on Kristen Bell – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170110-fenekparnat-viselt-a-golden-globe-on-kristen-bell-foto.htmlKristen Bell és férje, a szintén színész Dax Shepard is végigvonultak a Golden Globe vörös szőnyegén. Természetesen Kristen tökéletesen nézett ki, hatalmas dekoltázsa mellett azonban érdemes kicsit a hátsó felére is figyelni. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.