Exkluzív fotók: Zimány Lindát soha nem láttad még ilyen dögösnek

fotó Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda hihetetlenül néz ki, de nem a szél hordta össze ezt az alakot. Minden nap megdolgozik azért a modell, hogy másoknak leessen tőle az álla, és sikerült is neki! Legújabb, exkluzív fotóin elképesztően dögös.

A Life.hu birtokába került néhány exkluzív fotó Zimány Lindáról, amiken hihetetlenül néz ki a modell. Szerencsére nem rejtegette alakját, de nincs is miért. Nyugodtan büszkélkedhet az idomaival, ugyanis

úgy néz ki, akár egy istennő.

Persze tett is azért, hogy mindenkinek leessen tőle az álla, nem is keveset: kizárólag egészséges ételeket fogyaszt és heti többször látogatja az edzőtermet, ahol a személyi edzés mellett, box-szal tartja karban testét.

Zimány Linda elképesztően dögös Photo: Adam Koncsek Photography
Smink: Domjnique Roberts Make Up
Haj: Bajrami Netta es besthair hajstudio
Stylist: Andras Otto Horvath

A képeken jól látszik az is, hogy nem csak a teste de a lelke is tökéletes harmóniában van. Ezért képes még egy sima pulcsiban is tündökölni a szépséges ügyvédjelölt.

Zimány Linda pulcsiban is vadító Photo: Adam Koncsek Photography
Smink: Domjnique Roberts Make Up
Haj: Bajrami Netta es besthair hajstudio
Stylist: Andras Otto Horvath

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.