Vajna Timi elképesztő ruhában pózolt

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Vajna Timi szexi fotó dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi bizony tudja még fokozni: ezúttal egy olajzöld Cavalli ruhában mutatta meg párductestét.

Andy Vajna felesége elképesztően szerencsés, ugyanis olyan ruhákba is belebújhat, melyekbe egy normál ember biztosan nem: ezúttal Roberto Cavalli méregdrága olajzöld ruháját öltötte magára, ami apró csillogó kis gyöngyökkel van kirakva. A pontos árát nem tudjuk, annyi biztos, hogy elképesztő összegekért lehet ehhez a darabhoz hozzájutni.

Timi úgy fest ebben a tervezői kreációban, akár egy királynő, dekoltázsa pedig szintén nagy hangsúlyt kapott.

This @roberto_cavalli dress is sooo amazing #houtecouture #cavalli (i just took a picture)

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Vajna Timi a Golden Globe vörös szőnyegén mutatta meg dekoltázsát

Vajna Timi természetesen a helyszínen izgulta végig a 74. Golden Globe-gálát. Andy Vajna felesége csodálatos ruhát választott a nagy eseményre: nem kis dekoltázzsal vonult végig a vörös szőnyegen.
2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terénhttp://www.life.hu/trend/20170111-2017-legutosebb-sminktrendjei-larion-oscartol.htmlEz az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat. TrendThinkstockExkluzív fotók: Zimány Lindát soha nem láttad még ilyen dögösnekhttp://www.life.hu/trend/20170112-exkluziv-fotok-zimany-lindarol-dogosebb-mint-valaha.htmlZimány Linda hihetetlenül néz ki, de nem a szél hordta össze ezt az alakot. Minden nap megdolgozik azért a modell, hogy másoknak leessen tőle az álla, és sikerült is neki! Legújabb, exkluzív fotóin elképesztően dögös. TrendOrigoPattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstockAshley Graham fotója miatt Lakatos Márk közösségi oldalán kitört a háborúhttp://www.life.hu/trend/20170112-lakatos-mark-facebook-oldalan-vitaznak-az-emberek.htmlLakatos Márk közösségi oldalán valóságos háború tört ki. Mindenki állást akar foglalni, a téma senkit sem hagy hidegen. Trend--Így rejtette el a durva bőrhibákat a sminkmester: Fantasztikus videó!http://www.life.hu/trend/20170111-az-orosz-sminkmester-barkit-szeppe-varazsol.htmlAz sminkmester megmutatta: a helyes módszerrel bárkit széppé lehet varázsolni. Bemutatta egy kliensén, kinek arcát rengeteg gyulladt akné borítja. TrendThinkstockChristina Milian átlátszó ruhában feszít: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170111-christina-milian-extrem-ruhaban-pozolt.htmlEz nem semmi! Christina Milian ruhájától mindenkinek leesett az álla. Mindent eltakar, de közben mégis csak rálátást biztosít a csinos énekesnő intim területeire. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.