A frizurája miatt szóltak be a Facebookon Shane Tusupnak

frizura beszólás Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka megint egy reggeli képet posztolt a Facebookon, amin éppen a fürdőszobában készülődnek a férjével. Shane frizurája azonban kiverte a biztosítékot a rajongóknál.

Katinka azt gondolta, hogy a követői is viccesnek tartják majd a fotót, hiszen azt ajánlotta mindenkinek, hogy nevessen egy jót, mielőtt elkezdődne a nap. Egyesek azonban nem a lényeggel, hanem Shane kócos frizurájával foglalkoztak, és keresetlen szavakkal illették. Egy közülük:
"Kedves Katinka ! Szerintem Shane kinezete NEM Nevetseges hanem inkabb Sajnalatra melto. Mert hozzad hasonlitva O ugy nez ki mint egy gondozatlan HAJLEKTALAN teli falfirkakkal."

Katinka természetesen azonnal a férje védelmére sietett:
"Ha valakit a külső ennyire érdekel, az sokat mond...nekem ez sajnálatos"

A dolognak az lett a vége, hogy a rajongók még mindig győzködik egymást Shane kinézetéről. 100 kommentnél tartanak. Ti mit gondoltok?

Melleltávolításon átesett nők mutattak be szexi fehérneműket a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20170214-new-york-i-divathet-melleltavolitason-atesett-nok-mutattak-be-szexi-fehernemuket.htmlSoha ilyen még nem volt a divattörténelemben: az AnaOno fehérneműmárka kollekcióját 16 mellrákon átesett nő mutatta be. A cég kifejezetten olyan nőknek gyárt szexi és divatos melltartókat, akik melleltávolító műtéten (masztektómián) vagy mellrekonstrukciós beavatkozáson estek át. TrendOrigoFotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigoÍgy néz ki Charlene hercegnő smink nélkül: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170215-charlene-hercegno-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlCharlene hercegnő a közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát. Trend--Újabb szépészeti beavatkozást találtak ki a nemi szervekre: fagyasztáshttp://www.life.hu/trend/20170215-nemi-szervuket-fagyasztjak-az-emberek.htmlÚjabb örült eljárást eszeltek ki a nemi szervükkel elégedetlenkedők számára: a fagyasztást! Ezzel a technikával állítólag nemcsak szebben fog kinézni az intim testrész, de még az együttlétek is élvezetesebbek lesznek. TrendOrigoHoppá! Palvin Barbi platinaszőke letthttp://www.life.hu/trend/20170214-palvin-barbara-modell-platinaszoke.htmlA gyönyörű modell ezúttal igen erős, rikító sminkben tündököl, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy szőke tincsekkel látható legújabb szelfijén. TrendOrigoMelleltávolításon átesett nők mutattak be szexi fehérneműket a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20170214-new-york-i-divathet-melleltavolitason-atesett-nok-mutattak-be-szexi-fehernemuket.htmlSoha ilyen még nem volt a divattörténelemben: az AnaOno fehérneműmárka kollekcióját 16 mellrákon átesett nő mutatta be. A cég kifejezetten olyan nőknek gyárt szexi és divatos melltartókat, akik melleltávolító műtéten (masztektómián) vagy mellrekonstrukciós beavatkozáson estek át. TrendOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.